Γουλβς -Τότεναμ 2-1: Με ανατροπή οι «λύκοι» στις καθυστερήσεις

Η Γουλβς με τα γκολ των Σαράμπια (91’) και Λεμινά (97’) κέρδισε 2-1 την Τότεναμ και στέρησε την ευκαιρία στα «σπιρούνια» να επιστρέψουν στην κορυφή της Premier League. Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Γουλβς -Τότεναμ 2-1: Με ανατροπή οι «λύκοι» στις καθυστερήσεις

Η Γουλβς μετέτρεψε σε… εφιάλτη το όνειρο της Τότεναμ να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Οι «λύκοι» έκαναν τη μεγάλη έκπληξη στο «Μολινό» και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις κέρδισαν 2-1 τα «σπιρούνια», τα οποία ηττήθηκαν έτσι για δεύτερο σερί ματς στην κατηγορία και έμειναν στο -1 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Τότεναμ, αφού άνοιξε το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό με το τέρμα που σημείωσε ο Τζόνσον. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, αφού στα τελευταία λεπτά της συνάντησης η Γουλβς έφερε «τούμπα» το ματς και έριξε στο καναβάτσο την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου.

Στο 91’ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης από τον Σαράμπια και στο 97’ ο Λεμινά πέτυχε το 2-1 της ανατροπής για τη Γουλβς, η οποία πανηγύρισε έτσι το πολυπόθητο τρίποντο στην έδρα της.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (11/11)
Γουλβς -Τότεναμ 2-1
(91’ Σαράμπια, 97’ Λεμινά - 3’ Τζόνσον)

17.00: Άρσεναλ – Μπέρνλι, Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λούτον

19.30: Μπόρνμουθ – Νιουκάστλ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (12/11)
16.00: Άστον Βίλα – Φούλαμ, Μπράιτον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ, Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ

18.30: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ