Τότεναμ: Δεν ξαναπαίζει μέσα στο 2023 ο Μάντισον

Ο τραυματισμός του Τζέιμς Μάντισον στον αστράγαλο θα κρατήσει τον μεσοεπιθετικό της Τότεναμ εκτός δράσης μέχρι το νέο έτος.

Τότεναμ: Δεν ξαναπαίζει μέσα στο 2023 ο Μάντισον

Ο Τζέιμς Μάντισον θα μείνει εκτός δράσης «μέχρι το νέο έτος» με τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, επιβεβαίωσε ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε τραυματίας κατά την διάρκεια της ήττας της Τότεναμ με 4-1 από την Τσέλσι το βράδυ της Δευτέρας, αφού έπεσε στο έδαφος χωρίς επαφή, καθώς έτρεξε προς την περιοχή.

Ο Άγγλος διεθνής αποχώρησε επίσης από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τη Μάλτα και τη Βόρεια Μακεδονία.

Ο Ποστέκογλου δήλωσε: «Τρελός, πολύ χειρότερα απ' ό,τι νομίζαμε. Βγήκε με τον τραυματισμό στον αστράγαλο, αλλά την επόμενη μέρα δεν ήταν καλά και τον στείλαμε για σπινθηρογράφημα. Οπότε δεν είναι πολύ καλά για αυτόν και πιθανόν να πάει στο νέο έτος γι' αυτόν».

Η ομάδα του βόρειου Λονδίνου θα στερηθεί επίσης τον αμυντικό Μίκι Βαν ντε Βεν για «μερικούς μήνες», αφού ο 22χρονος τραυματίστηκε στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα.