Μπέρνλι: Εκτός επ' αόριστον ο Φόστερ - Αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας

Εκτός αγωνιστικής δράσης τέθηκε για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα ο Λάιλ Φόστερ για την Μπέρνλι λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Μπέρνλι: Εκτός επ' αόριστον ο Φόστερ - Αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας

Για άγνωστο χρονικό διάστημα θα μείνει εκτός ο Λάιλ Φόστερ για λογαριασμό της Μπέρνλι.

Όπως ανακοίνωσε η αγγλική ομάδα, ο 23χρονος επιθετικός αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση βρίσκεται υπό φροντίδα ειδικών ιατρών με την ομάδα να είναι στο πλευρό του.

Σε πρόσφατες μάλιστα δηλώσεις του είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει και πώς ξεκίνησαν τα προβλήματα από το καλοκαίρι του 2021, όταν και βρισκόταν στο Βέλγιο για λογαριασμό της Βέστερλο.

«Πρόσφατα, ο Λάιλ μάς ενημέρωσε ότι συνεχίζει να αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας και έχει ζητήσει βοήθεια. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό τη φροντίδα ειδικών που του παρέχουν την υποστήριξη και τη φροντίδα που χρειάζεται για να τον βοηθήσουν να είναι ξανά πλήρως υγιής», ανέφερε μεταξύ άλλων σε επίσημη ανακοίνωση η Μπέρνλι.

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον βοηθήσουμε να κάνει ξανά ό,τι του αρέσει περισσότερο, δηλαδή να παίζει ποδόσφαιρο όσο το δυνατόν συντομότερα, γιατί ελπίζουμε πως αυτό θα επηρεάσει και την ψυχική του ευημερία θετικά. Είναι ένας από εμάς και πρέπει να φροντίσουμε τους δικούς μας», δήλωσε ο προπονητής του, Βινσέν Κομπανί.