Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μετά τα Χριστούγεννα η επιστροφή Κασεμίρο και Μαρτίνες

Ο Έρικ τεν Χάαχ δεν περιμένει να επιστρέψουν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι Κασεμίρο και Λισάντρο Μαρτίνες από τους τραυματισμούς τους πριν από τα Χριστούγεννα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μετά τα Χριστούγεννα η επιστροφή Κασεμίρο και Μαρτίνες

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χάαχ, δήλωσε ότι αναμένει ότι ο Κασεμίρο και ο Λισάντρο Μαρτίνες θα μείνουν εκτός δράσης μέχρι και μετά τα Χριστούγεννα.

Ο Κασεμίρο έχει τεθεί εκτός δράσης για «αρκετές εβδομάδες» με έναν τραυματισμό στον προσαγωγό που υπέστη στην εντός έδρας ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 στο Carabao Cup από τη Νιούκαστλ.

Ο Μαρτίνες, εν τω μεταξύ, είναι εκτός δράσης από την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπάγερν Μονάχου τον Σεπτέμβριο. Ο Αργεντινός αμυντικός υποβλήθηκε σε δεύτερη επέμβαση για έναν τραυματισμό στο πόδι που είχε υποστεί προηγουμένως τον Απρίλιο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες.

Ειδικότερα, ο Ολλανδός τεχνικός είπε πως: «Για παράδειγμα, ο Κασεμίρο και ο Μαρτίνες είναι πολύ δυνατοί τραυματισμοί και δεν τους περιμένω να επιστρέψουν πριν από τα Χριστούγεννα.

Είναι αρκετές εβδομάδες (για τον Κασεμίρο).

Έχω κάποια χρονοδιαγράμματα, αλλά είναι πάντα δύσκολο να το προσδοκώ αυτό γιατί πάντα μπορεί να υπάρξουν αναποδιές κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αποκατάστασης. Είμαι πάντα λίγο (πιο πιθανό) να κρατάω πίσω τέτοια θέματα».