Τότεναμ: Πρόβλημα με Φαν ντε Βεν, εξετάσεις ο Μάντισον

Ο αμυντικός της Τότεναμ, Μίκι φαν ντε Βεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ η κατάσταση του μεσοεπιθετικού Τζέιμς Μάντισον θα αξιολογηθεί μετά την απόσυρσή του στη χαοτική ήττα της Δευτέρας με 4-1 από την Τσέλσι.

Τότεναμ: Πρόβλημα με Φαν ντε Βεν, εξετάσεις ο Μάντισον

Και οι δύο παίκτες αντικαταστάθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Φαν ντε Βεν να πιάνει το πίσω μέρος του ποδιού του και τον Μάντισον να πέφτει στο έδαφος χωρίς επαφή. Στη θέση τους μπήκαν οι Έμερσον και Χόιμπιεργκ.

Οι γηπεδούχοι είχαν ήδη χάσει τον Κριστιάν Ρομέρο με κόκκινη κάρτα για ένα απερίσκεπτο μαρκάρισμα στον Έντσο Φερνάντες, που είχε ως αποτέλεσμα την ισοφάριση της Τσέλσι από το σημείο του πέναλτι μετά το γκολ του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι στο 6ο λεπτό.

Στη συνέχεια, ο Ντέστινι Ουντότζι αποβλήθηκε στο 55ο λεπτό ύστερα από δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Νίκολας Τζάκσον να τιμωρεί τους εξαντλημένους γηπεδούχους με χατ-τρικ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να δώσει ακριβή πρόγνωση, αλλά παραδέχθηκε ότι το προφανές πρόβλημα στον προσαγωγό του Φαν ντε Βεν φαινόταν «σημαντικό».

Ερωτηθείς για την ενημέρωση σχετικά με τους δύο ποδοσφαιριστές, ο κ. Ποστέκογλου δήλωσε: «Είναι πολύ νωρίς, αλλά κοιτάζοντας τον Μίκι, σκέφτεσαι ότι είναι αρκετά σημαντικό, οπότε υποθέτεις ότι θα μείνει εκτός για λίγο καιρό.

Ο "Μάντερς" έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο και θα πρέπει να τον αξιολογήσουμε και να δούμε πώς είναι».

Η ήττα αυτή ήταν η πρώτη της Τότεναμ στη φετινή Premier League και σημαίνει ότι η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει στην κορυφή, έναν βαθμό μπροστά. Η ομάδα του Ποστέκογλου επιστρέφει στη δράση το Σάββατο (11/11) στην έδρα της Γουλβς.