Λίβερπουλ: Προφορική συμφωνία με Αντρέ

Ο μεταγραφικός στόχος της Λίβερπουλ, Αντρέ Τριντάντε, φέρεται να έχει «προφορική συμφωνία» με τον πρόεδρο της Φλουμινένσε για να αποκτήσει τον νεαρό μέσο από τον Βραζιλιάνικο σύλλογο στο τέλος της χρονιάς.

Λίβερπουλ: Προφορική συμφωνία με Αντρέ

Το Σάββατο (4/11) ο Αντρέ Τριντάντε έπαιξε σε όλο το 120λεπτο του τελικού του Copa Libertadores 2023. Οι «τρικολόρ» υποχρεώθηκαν σε παράταση από την Μπόκα Τζούνιορς στην πατρίδα τους, το Ρίο ντε Τζανέιρο, αν και μια νίκη της Φλουμινένσε και μια κόκκινη κάρτα για κάθε ομάδα στα κρίσιμα 30 λεπτά εξασφάλισαν στους Βραζιλιάνους τον πρώτο τίτλο στην ιστορία τους.

Μετά από 18 μήνες αποστολών σκάουτινγκ και πολλές μεταγραφικές συζητήσεις, ο αγώνας παρακολουθήθηκε στενά από τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Η Liverpool ECHO ανέφερε το ενδιαφέρον του συλλόγου στις αρχές Αυγούστου, το οποίο προερχόταν από συζητήσεις για τον 22χρονο, αν και ήταν σαφές ότι θα ήταν αδύνατο να ολοκληρωθεί η συμφωνία, με τον Αντρέ να θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι των πιθανοτήτων του συλλόγου στην κορυφαία διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής.

«Στην περίπτωση της Λίβερπουλ, πάω ακόμα πιο μακριά. Ο διευθύνων σύμβουλος της Λίβερπουλ [Μπίλι Χόγκαν] επικοινώνησε απευθείας μαζί μου», δήλωσε ο πρόεδρος Μάριο Μπίτενκουρ στο ESPN τον Σεπτέμβριο.

«Του απάντησα: "Φίλε μου, δεν πουλάω παίκτες τώρα και δεν τους παραδίδω τώρα. Αν θέλεις να αγοράσεις τώρα και να πάρεις τον παίκτη μόνο τον Ιανουάριο, μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε... Ή αν θέλεις να περιμένεις μέχρι τον Δεκέμβριο, μπορούμε να μιλήσουμε τον Δεκέμβριο"».

Καλή απόφαση αποδείχθηκε αυτή για την Φλουμινένσε - αλλά τώρα που πλησιάζει ο καιρός θα κρατήσει ο Μπιτενκούρτ το λόγο του; Η απάντηση φαίνεται να είναι ναι, με την τελευταία ενημέρωση από τη Νότια Αμερική να είναι ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στην αποχώρηση του Αντρέ αυτό το χειμώνα.

Όπως αναφέρει η Globo «Ο Νίνο και ο Αντρέ θα πρέπει να φύγουν από τη Φλουμινένσε στο τέλος του 2023. Ο Μάριο Μπιτενκούρτ, πρόεδρος των "τρικολόρ", έκανε συμφωνία με τους παίκτες ώστε να ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν και στη συνέχεια να πάνε στην Ευρώπη».

Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Αντρέ να φορέσει τα κόκκινα της Λίβερπουλ με την έλευση του 2024.