Μέσι: «Δεν πιστεύω ότι θα γυρίσω στην Ευρώπη»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο επόμενο Μουντιάλ ο Λιονέλ Μέσι, ωστόσο υπογράμμισε πως δεν είναι στα πλάνα του να γυρίσει στην Ευρώπη. Τι είπε για την πιθανότητα επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι. 

Μέσι: «Δεν πιστεύω ότι θα γυρίσω στην Ευρώπη»

Για το μέλλον του μίλησε στην εφημερίδα «L’ Equipe» ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος επισήμανε πως δεν θα επιστρέψει στην Γηραιά Ήπειρο.

«Ο κύκλος μου στην Ευρώπη έχει κλείσει. Ευχαριστώ τον Θεό για την καριέρα μου και που κατέκτησα όσα ονειρευόμουν. Τώρα βρίσκομαι στο MLS και δεν πιστεύω ότι θα γυρίσω στην Ευρώπη. Φυσικά και θα μου λείψουν το Champions League και η La Liga, αλλά πήρα ό,τι μπορούσα από αυτά και δεν στεναχωριέμαι», δήλωσε αρχικάο «πούλγκα».

Ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να είχε επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι: «Η ιδέα μου ήταν να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα, να αγωνιστώ ξανά εκεί και να αποσυρθώ ως ποδοσφαιριστής της, αλλά δεν ήταν εφικτό και έτσι ήρθαμε στο Μαϊάμι. Είχα πολλές προτάσεις και από την Ευρώπη και από τη Σαουδική Αραβία αλλά επέλεξα την Ίντερ Μαϊάμι και νιώθουμε πολύ άνετα οικογενειακώς», τόνισε.

Τέλος, σχετικά με το εάν θα αγωνιστεί στο επόμενο Μουντιάλ που θα γίνει στις τρεις χώρες της Βόρειας Αμερικής, απάντησε: «Βάσει της ηλικίας που θα έχω τότε μοιάζει πολύ δύσκολο, αλλά θα το δούμε...».