Σολάρι για αντί-Λοπετέγκι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση για το μέλλον του Χουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σολάρι για αντί-Λοπετέγκι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η χθεσινή (20/10) εντός έδρας ήττα από τη Λεβάντε μοιάζει να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Βάσκο τεχνικό, καθώς τα άσχημα αποτελέσματα και η κάκιστη αγωνιστική εικόνα των «μερένγκες» δεν αφήνουν περιθώρια για περίοδο ανοχής. Με δεδομένο μάλιστα ότι ακολουθεί το clasico με την Μπαρτσελόνα, την προσεχή Κυριακή (28/10), η πίεση για μία άμεση αλλαγή είναι αφόρητη.

Όσο για τον πιθανό αντικαταστάτη του Λοπετέγκι, αν και ακούγονται γνωστά ονόματα που είναι χωρίς ομάδα αυτή τη στιγμή (Αντόνιο Κόντε, Λοράν Μπλαν), φαίνεται πως το προβάδισμα έχει ένας άνθρωπος... εκ των έσω.

Ο λόγος για τον παλιό άσο της ομάδας, Σαντιάγκο Σολάρι, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή προπονητής της Καστίγια, δηλαδή της β΄ ομάδας της Ρεάλ. Ο 42χρονος Αργεντινός γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο σύλλογο και φαίνεται να προκρίνεται ως άμεση λύση, που θα μπορούσε να μετατραπεί σε... μόνιμη.

Άλλωστε, κάτι ανάλογο είχε γίνει και τον Ιανουάριο του 2016, μετά την απομάκρυνση του Ράφα Μπενίτεθ, όταν ο Φλορεντίνο Πέρεθ εμπιστεύθηκε τον Ζινεντίν Ζιντάν και αυτός οδήγησε τη «βασίλισσα» στην κατάκτηση τριών Champions League και ενός πρωταθλήματος μέσα σε 2,5 χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ