Κύπελλο Γερμανίας: «Βόμβα» αποκλεισμός της Μπάγερν από τη Ζααρμπρίκεν

Η Μπάγερν έχασε 2-1 από τη Ζααρμπρίκεν (ομάδα γ'  κατηγορίας) και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Γερμανίας στην έκπληξη της χρονιάς.

Κύπελλο Γερμανίας: «Βόμβα» αποκλεισμός της Μπάγερν από τη Ζααρμπρίκεν

Τρομερή έκπληξη στο Κύπελλο Γερμανίας καθώς η Ζααρμπρίκεν (ομάδα γ' κατηγορίας) απέκλεισε με ανατροπή την Μπάγερν Μονάχου (2-1) και την έβγαλε νοκ άουτ από τον β΄γύρο του θεσμού.

Η Μπάγερν έπαθε ένα από τα μεγαλύτερα χουνέρια της ιστορίας της καθώς προηγήθηκε με γκολ του Μίλερ στο πρώτο μέρος και νόμιζε ότι θα καθάριζε εύκολα. Η Ζααρμπρίκεν ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Σοντχάιμερ και ενώ το ματς πήγαινε προς την παράταση, οι γηπεδούχοι όχι μόνο άντεξαν αλλά έκλεψαν και την πρόκριση. Με ιστορικό γκολ του Γκάους στο 90'+6'!

Νωρίτερα είχε γίνει ακόμη μία μεγάλη έκπληξη καθώς η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, Φράιμπουργκ, έχασε στην έδρα της με 3-1 από την Πάντερμπορν, ομάδα β' κατηγορίας.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ήταν πιο... προσεκτική και πέρασε με 2-0 από την έδρα της Βικτόρια Κολονίας με γκολ των Σχίρι και Κνάουφ. Ενώ η Χέρτα Βερολίνου του Ανδρέα Μπουχαλάκη (μπήκε αλλαγή στο 75') διέσυρε με 3-0 τη Μάιντζ.

Τα αποτελέσματα της Τετάρτης (1/11) για τον β' γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας

Σαντχάουζεν - Λεβερκούζεν 2-5

Φράιμπουργκ - Πάντερμπορν 1-3

Χόλστεν Κίελ - Μαγδεμβούργο 3-4 (πεν, 3-3 παράταση)

Ζααρμπρίκεν - Μπάγερν 2-1

Βικτόρια Κολονίας - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-2

Ντόρτμουντ - Χοφενχάιμ 1-0

Χέρτα - Μάιντζ 3-0

Νυρεμβέργη - Χάνσα Ροστόκ 3-2 (παράταση)