Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση στους «16» για Γκλάντμπαχ και Καϊζερσλάουτερν.

Οι «βαριές φανέλες» της Γκλάντμπαχ και της Καïζερσλάουτερν ξεπέρασαν τα εμπόδια της Χαïντενχάιμ (3-1) και της Κολωνίας (3-2) και πέρασαν στους «16» του κυπέλλου Γερμανίας. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ του Χρήστου Τζόλη κέρδισε εκτός έδρας στην παράταση με... 6-3 την Ουντερχάκινγκ

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση στους «16» για Γκλάντμπαχ και Καϊζερσλάουτερν.

Η έδρα έκανε τη διαφορά και στα βραδινά ματς της Τρίτης (31/10) στο κύπελλο Γερμανίας. Εκεί όπου οι «βαριές φανέλες» της Γκλάντμπαχ και της Καϊζερσλάουτερν υπερίσχυσαν των αντιπάλων τους και πέρασαν στους «16» της διοργάνωσης. Η Γκλάντμπαχ κυριάρχησε της επίσης αγωνιζόμενης στην Bundesliga, Χαϊντενχάιμ με 3-1 (3’, 9’ Σιμπατσόι, 44’ Φλακ-78’ Μπεκ).

Η Καϊζερσλάουτερν, αν και αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, επικράτησε της Κολωνίας που συμμετέχει στην Μπουντεσλίγκα, με 3-2 (19’ Τασί, 47’ Ρεδόνδο, 65’ Ρίτερ-71’ Τίλμαν, 81’ Ουτ) και με τη σειρά της πέρασε στους «16» της διοργάνωσης, αποθεούμενη από τον κόσμο της.

Το Αμβούργο επικράτησε εκτός έδρας στα πέναλτι με 4-3 της Αρμίνια Μπίλεφελντ (1-1 το 90λεπτο και η παράταση), ενώ η Φορτούνα Ντίσελντορφ έμεινε όρθια στο ματς-ροντέο στο Ουντερχάκινγκ νικώντας επίσης εκτός έδρας με 6-3 (!) στην παράταση (3-3 το 90λεπτο). Το πέμπτο γκολ των φιλοξενούμενων έβαλε ο Χρήστος Τζόλης.