Ο Λοπετέγκι απάντησε για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε και πάλι στο ισπανικό πρωτάθλημα, αυτή την φορά από την Λεβάντε με σκορ 2-1 και ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης απάντησε σε ερώτηση για το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Λοπετέγκι απάντησε για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, παρουσιάζοντας αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Αυτή την φορά έχασε με 2-1 από την Λεβάντε στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Πλέον... τρίζει η καρέκλα του Χουλέν Λοπετέγκι και ο Ισπανός τεχνικός απάντησε σε ερώτηση για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, τόνισε τα εξής: «Η δουλειά μου είναι το τελευταίο πράγμα που έχω αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να εμψυχώσω τους παίκτες μου για την αναμέτρηση της Τρίτης. Πιστεύω ότι αξίζαμε αναμφισβήτητα τη νίκη στην αναμέτρηση, ωστόσο στο ποδόσφαιρο η ομάδα που σκοράρει τα περισσότερα είναι αυτή που κερδίζει.

Πρέπει να κάτσουμε και να σκεφτούμε όλα αυτά που κάνουμε λάθος, για να αλλάξουμε το μομέντουμ. Τα γκολ δεν έρχονται, ωστόσο δεν πρέπει να φοβηθούμε, χρειάζεται απλά να επιμείνουμε καθώς κάναμε αρκετά πράγματα καλά. Οι παίκτες μου δεν αξίζουν αυτή την τιμωρία, έχουμε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι μπροστά και πρέπει να επανέλθουμε».