Μίλαν: Η Τσέλσι θα «δοκιμάσει τα νερά» για Μενιάν τον Ιανουάριο

Ενώ η Μίλαν συνεχίζει να προσπαθεί να διαπραγματευτεί την επέκταση του συμβολαίου της με τον Μάικ Μενιάν, ένα δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι προσφορές μπορεί να φτάσουν ήδη από τον Ιανουάριο.

Μίλαν: Η Τσέλσι θα «δοκιμάσει τα νερά» για Μενιάν τον Ιανουάριο

Σύμφωνα με το Calciomercato.it, οι «ροσονέρι» θα ήθελαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Γάλλου τερματοφύλακα, αλλά υπάρχουν ομάδες που παρακολουθούν στενά την κατάστασή του, δεδομένης της φήμης του ως ένας από τους καλύτερους στον κόσμο.

Η Τσέλσι είναι η ομάδα που αναφέρεται πάνω απ' όλους ως η ομάδα που μπαίνει στον πειρασμό να κινηθεί για την απόκτηση του Μάικ Μενιάν, δεδομένου ότι δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν και θα μπορούσε να κάνει κάποιες προσθήκες τον Ιανουάριο.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει εντοπίσει τον Μενιάν ως τον βασικό στόχο για την ενίσχυση της ομάδας σύμφωνα με την πηγή, λαμβάνοντας υπόψη την αξία του Γάλλου, αλλά η επιχείρηση «αγγίζει τα όρια του αδύνατου» ειδικά τον χειμώνα.

Ανεξάρτητα από τις προτάσεις που μπορεί να βάλει στο τραπέζι η Τσέλσι, η Μίλαν δεν σκοπεύει να χάσει το νούμερο ένα στα μέσα της σεζόν. Οι «μπλε» μπορεί να δοκιμάσουν τα νερά με μια προσφορά, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να φέρουν στο τραπέζι τους «ροσονέρι».