Μπράιτον: Μιτόμα... τετραετίας

Ο Καορού Μιτόμα υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με την Μπράιτον.

Μπράιτον: Μιτόμα... τετραετίας

Ο Καορού Μιτόμα υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με την Μπράιτον που θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το 2027.

Πιστεύεται ότι με το νέο συμβόλαιο ο Μιτόμα θα γίνει ένας από τους πιο υψηλόμισθους παίκτες της Μπράιτον.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπράιτον, Ντέιβιντ Γουίρ, δήλωσε: «Η εξασφάλιση ότι ένας παίκτης της ποιότητας του Καορού θα παραμείνει μαζί μας μακροπρόθεσμα είναι φανταστική είδηση. Ο Καορού προσαρμόστηκε στην Premier League την περασμένη σεζόν και έγινε γρήγορα ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες μας.

Η επιτυχία του αντικατοπτρίζει επίσης τη δουλειά των τμημάτων που έπαιξαν ρόλο στην πρόσληψή του, βοηθώντας τον να αποκτήσει σημαντική εμπειρία ως δανεικός και τελικά να γίνει ένα μεγάλο μέρος της ομάδας της πρώτης ομάδας του Ρομπέρτο».

Ο Μιτόμα εντάχθηκε στην Μπράιτον από την ιαπωνική ομάδα Καβασάκι Φροντάλε τον Αύγουστο του 2021, αλλά πέρασε την σεζόν 2021-22 ως δανεικός στην Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ.

Ο Ιάπωνας διεθνής έχει γίνει ένα σημαντικό συστατικό της ομάδας του Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι μετά την επιστροφή του από τη βελγική ομάδα.

Είχε μια εξαιρετικά επιτυχημένη ατομική περίοδο την περίοδο 2022-23, συνεισφέροντας 10 γκολ και οκτώ ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τη φετινή σεζόν, ο Μιτόμα διατήρησε την εντυπωσιακή του φόρμα, καταγράφοντας τρία γκολ και τρεις ασίστ σε οκτώ συμμετοχές στην Premier League.

Η Μπράιτον αγωνίζεται το Σάββατο (21/10) απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.