Υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού στην Ιταλία: Σε ποια ματς στοιχημάτισε ο Νικολό Φατζόλι

Τα ιταλικά ΜΜΕ αποκάλυψαν την κατάθεση του Νικολό Φατζόλι και την ξεκάθαρη στάση του ότι δεν στοιχημάτισε σε παιχνίδια της Γιουβέντους.

Υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού στην Ιταλία: Σε ποια ματς στοιχημάτισε ο Νικολό Φατζόλι

Σε καθημερινή βάση βγαίνουν συνεχώς ολοένα και περισσότερο πληροφορίες για το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού στην Ιταλία με εμπλοκή ποδοσφαιριστών.

Για τον νεαρό μέσο της Γιουβέντους, Νικολό Φατζόλι τονίστηκε την Πέμπτη (19/10) ότι στην κατάθεσή του παραδέχτηκε ότι είχε στοιχηματίσει σε αρκετά παιχνίδια, όχι όμως σε ματς των «μπιανκονέρι». Εννοείται ότι η τιμωρία του ισχύει κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός γηπέδων για 7 μήνες και θα επιπλέον 5 μήνες θα παρακολουθεί συνεδρίες στο πλαίσιο ψυχοθεραπείας.

Ιδού τι κατέθεσε ο 22χρονος μέσος, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ:

*** «Η Γιουβέντους μας είχε προειδοποιεί ότι εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν έπρεπε να στοιχηματίσουμε, είτε χρησιμοποιούσαμε νόμιμες είτε παράνομες πλατφόρμες. Έπαιζα σε εθνικούς και διεθνείς αγώνες αλλά ποτέ δεν στοιχημάτιζα σε αγώνες της Κρεμόνεζε ή της Γιουβέντους.

Είχα συσσωρεύσει χρέος 250.000 ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2022 και άρχισαν οι πιέσεις από διαχειριστές παράνομων πλατφορμών. Μερικές φορές, κάλυπτα μέρος του χρέους πηγαίνοντας στο Μιλάνο και αγοράζοντας πολυτελή ρολόγια. Πλήρωσα με τραπεζικό έμβασμα».

*** «Μερικές φορές παρέδιδα τα ρολόγια μόνος μου, άλλες φορές, οι ιδιοκτήτες των πλατφορμών τα έπαιρναν από το κοσμηματοπωλείο.

Μετά τον Σεπτέμβριο του 2022, άρχισα να στοιχηματίζω καταναγκαστικά μπροστά στην τηλεόραση σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός που παρακολουθούσα, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου, της Serie B και της Lega Pro. Δεν μπορώ καν να θυμηθώ σε πόσα γεγονότα έβαλα στοιχήματα. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τζόγο με διευθυντές, ποδοσφαιριστές ή άτομα με συμβόλαιο στη Γιουβέντους γιατί δεν εμπιστευόμουν κανέναν».

*** «Η χειρότερη στιγμή ήταν ανάμεσα στον Απρίλιο και τον Μάρτιο του 2023, όταν φοβήθηκα τόσο πολύ που έκανα λάθος κατά τη διάρκεια του Σασουόλο - Γιουβέντους και έπεσα στον αγωνιστικό χώρο. Άρχισα να κλαίω όταν κάθισα στον πάγκο και σκεφτόμουν τα χρέη μου και τα προβλήματα με το στοίχημα».

Σύμφωνα με την «Corriello dello Sport» τα παιχνίδια που είχε στοιχηματίσει ο Φατζόλι ήταν τα εξής:
Τορίνο-Μίλαν (30- 10- 2022): Ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, στοιχημάτισε ζωντανά την ισοπαλία ή το διπλό των «ροσονέρι» και στο τέλος η Μίλαν κέρδισε.

Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης (1-11-2022): Είχε στοιχηματίσει νίκη των Πορτογάλων.

Ρεάλ Μαδρίτης-Ίντερ (7-12-2021): Είχε στοιχηματίσει νίκη της Ρεάλ.