Μπαρτσελόνα: Ελπίζει για Λεβαντόφσκι και Πέδρι ενόψει Ρεάλ Μαδρίτης

Η Μπαρτσελόνα ελπίζει ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Πέδρι θα επιστρέψουν από τους τραυματισμούς τους ενόψει του Ελ Κλάσικο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπαρτσελόνα: Ελπίζει για Λεβαντόφσκι και Πέδρι ενόψει Ρεάλ Μαδρίτης

Το δίδυμο της Μπαρτσελόνα Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Πέδρι πιέζουν για να επιστρέψουν από τους τραυματισμούς τους ενόψει του Ελ Κλάσικο στις 28 Οκτωβρίου, αλλά ο μέσος Φρένκι ντε Γιονγκ παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι.

Ο 35χρονος Πολωνός επιθετικός είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο κατά τη διάρκεια της νίκης της ομάδας του επί της Πόρτο στο Champions League αυτόν τον μήνα.

Ο επιθετικός δεν θα κάνει την επιστροφή του στη La Liga αυτό το Σαββατοκύριακο κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά επειδή το πρόβλημά του δεν είναι μυϊκό, ελπίζει να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Πέδρι πλησιάζει επίσης στην επιστροφή του, αφού έχασε τα τελευταία 10 παιχνίδια της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις λόγω ρήξης χιαστού.

Ο 26χρονος Ολλανδός μέσος με τη σειρά του τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της νίκης με 3-2 επί της Θέλτα τον Σεπτέμβριο, με τον προπονητή του Τσάβι να επιβεβαιώνει ότι ο Ολλανδός διεθνής θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τη διεθνή διακοπή του Οκτωβρίου.

Δεν θα είναι στην αποστολή για το ταξίδι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά πρόκειται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις αυτή την εβδομάδα ενόψει του Ελ Κλάσικο το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Ραφίνια, ο οποίος τραυματίστηκε στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια της νίκης με 1-0 επί της Σεβίλλης στις 29 Σεπτεμβρίου, ελπίζει ότι θα είναι αρκετά καλά για να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Ρεάλ, αλλά είναι πολύ απίθανο να ξεκινήσει.

Ο Ζιλ Κούντε ωστόσο θα χάσει το παιχνίδι, αφού ο 24χρονος αμυντικός τέθηκε εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα με τραυματισμό στο γόνατο.

Πηγές του συλλόγου πιστεύουν επίσης ότι ο Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 76ο λεπτό της ισοπαλίας 2-2 με τη Γρανάδα νωρίτερα αυτή τη σεζόν και στη συνέχεια αποσύρθηκε από την αποστολή της Ισπανίας για τις πρόσφατες διεθνείς αναμετρήσεις, αναμένεται να ξεκινήσει απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο αυτό το Σαββατοκύριακο.