Μπάγερν Μονάχου: Γερμανός Βουλευτής ζητάει την απέλαση του Νουσέρ Μαζράουι

Ο Νουσέρ Μαζράουι της Μπάγερν Μονάχου τάχθηκε υπέρ της Παλαιστίνης και Γερμανός Βουλευτής ζήτησε την απέλασή του από τη χώρα!

Μπάγερν Μονάχου: Γερμανός Βουλευτής ζητάει την απέλαση του Νουσέρ Μαζράουι

Χαμός στο Μόναχο με αφορμή την τοποθέτηση του Νουσέρ Μαζράουι για τον πόλεμο στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός μπακ της Μπάγερν Μονάχου ευχήθηκε νίκη στην Παλαιστίνη και ο Γερμανός Βουλευτής του συντηρητικού κόμματος CDU, Γιοχάνες Στάινινγκερ, ζήτησε την απέλασή του από τη χώρα.

Αρχικά λοιπόν ο Μαχράουι έστειλε το εξής μήνυμα: «Θεέ, βοήθησε τους καταπιεσμένους αδελφούς μας στην Παλαιστίνη να πετύχουν τη νίκη. Είθε ο Θεός να δώσει έλεος στους νεκρούς, ο Θεός να θεραπεύσει τους τραυματίες του».

Ο Στάινινγκερ από την πλευρά του είπε: «Η ομάδα του Κερτ Λαντάουερ (σ.σ. πρόεδρος της ομάδας του Μονάχου κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος), την οποία οι Ναζί αποκαλούσαν "λέσχη των Εβραίων", δεν πρέπει να το επιτρέπει αυτό. Αγαπητή Μπάγερν, διώξτε τον αμέσως. Επιπλέον, πρέπει να χρησιμοποιηθούν όλα τα κρατικά μέσα για την απέλασή του από τη Γερμανία».

Ο Μαζράουι απάντησε στον Γερμανό Βουλευτή, τονίζοντας τα εξής: «Το θέμα είναι ότι αγωνίζομαι για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι θα είμαι πάντα ενάντια σε κάθε είδους τρομοκρατία, μίσος και βία. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι σκέφτονται το αντίθετο από εμένα και γιατί συσχετίζομαι με ομάδες που καθοδηγούνται από το μίσος. Κάθε μέρα αθώοι άνθρωποι πεθαίνουν από αυτή την τρομερή σύγκρουση που είναι εκτός ελέγχου. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν ήταν πρόθεσή μου, συνειδητά ή ασυνείδητα, να προσβάλω ή να πληγώσω κανέναν».

Επισήμως η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα.