Μίλαν: Προσφέρει 5-6 εκατομμύρια στην Μπέτις για τον Μιράντα

Ο Χουάν Μιράντα έχει καταλήξει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μίλαν για τη θέση του αριστερού μπακ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και οι «ροσονέρι» είναι έτοιμοι να κάνουν κίνηση τον Ιανουάριο, όπως υποστηρίζουν αρκετά δημοσιεύματα.

Μίλαν: Προσφέρει 5-6 εκατομμύρια στην Μπέτις για τον Μιράντα

Ο Τεό Ερνάντεζ είναι σήμερα ο μόνος «κανονικός» αριστερός μπακ στην ομάδα, χωρίς να υπολογίζεται ο Νταβίντε Μπαρτεσάγκι, και μία από τις προτεραιότητες της Μίλαν είναι να το διορθώσει αυτό. Ως εκ τούτου, ο Χουάν Μιράντα της Ρεάλ Μπέτις έχει καταλήξει στο στόχαστρό της.

Σύμφωνα με το Sky Italia, υπάρχουν επαφές για τον 23χρονο και η Μίλαν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει 5-6 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει ήδη τον Ιανουάριο. Η Μπέτις ήθελε το καλοκαίρι 12 εκατ. ευρώ γι' αυτόν, αλλά από τη στιγμή που οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν ήταν θετικές, μπορεί να συμβιβαστεί με τα μισά.

Ιταλικά Μέσα επιβεβαίωσαν επίσης ότι η Μίλαν θα κάνει μια προσπάθεια τον Ιανουάριο, αναμένοντας τον ανταγωνισμό. Οι συζητήσεις για την ανανέωση δεν έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής για την Μπέτις και ακόμα και αν κλείσει μια κίνηση τον Ιανουάριο, οι «ροσονέρι» θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι χωρίς χρήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα θα πρέπει να έρθουν όσο πλησιάζουμε προς τον Ιανουάριο.