Μάντσεστερ Σίτι: Προσφέρει νέο συμβόλαιο χωρίς ρήτρα στον Χάαλαντ

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να «δέσει» τον Έρλινγκ Χάαλαντ ως το 2027 και να αφαιρέσει τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Νορβηγού επιθετικού.

Μάντσεστερ Σίτι: Προσφέρει νέο συμβόλαιο χωρίς ρήτρα στον Χάαλαντ

Αποφασισμένη να ανοίξει διάπλατα το ταμείο της και να «χρυσώσει» τον Έρλινγκ Χάαλαντ για να τον «δέσει» στο Μάντσεστερ είναι η Σίτι.

Η συνεργασία του παίκτη με τους «πολίτες» ολοκληρώνεται το 2027, ωστόσο πρόθεση των πρωταθλητών Ευρώπης είναι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο πάλι ως το 2027, στο οποίο όμως δεν θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης.

Αυτή τη στιγμή, στο συμβόλαιο του Νορβηγού επιθετικού υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ που επιτρέπει σε άλλες ομάδες να κοιτάζουν με ενδιαφέρον το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Η Σίτι ωστόσο, θέλει να κόψει την «όρεξη» στους επίδοξους «μνηστήρες» και να βάλει από νωρίς ένα τέλος στις φήμες περί αποχώρησης του διεθνούς άσου από το «Ετιχάντ».

Ως γνωστόν, το όνομα του Χάαλαντ βρίσκεται μεταξύ άλλων στο μεταγραφικό στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν ο Κιλιάν Εμπαπέ.