Μίλαν: Πρώτες επαφές με Ντέιβιντ με φόντο το καλοκαίρι

Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ έχει καταλήξει στην κορυφή της λίστας επιθυμιών της Μίλαν και οι «ροσονέρι» θα μπορούσαν να κάνουν μια σοβαρή προσπάθεια το καλοκαίρι. Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με τον παίκτη, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα.

Μίλαν: Πρώτες επαφές με Ντέιβιντ με φόντο το καλοκαίρι

Ο Ολιβιέ Ζιρού μπορεί να έσωσε τη Μίλαν το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν γίνεται ακριβώς νεότερος. Οι Τζόρτζιο Φουρλάνι και Τζέφρι Μονκάδα σαρώνουν λοιπόν την αγορά για έναν νεαρό επιθετικό που μπορεί να αναλάβει τα ηνία.

Σύμφωνα με το Calciomercato.com, ο Τζόναθαν Ντέιβιντ είναι ο πρωταρχικός στόχος για το καλοκαίρι. Το συμβόλαιό του με τη Λιλ λήγει το 2025 και η Μίλαν έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με το περιβάλλον του. Στην ηλικία των 23 ετών, οι «ροσονέρι» πιστεύουν ότι είναι το ιδανικό όνομα για το μέλλον.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι η Μίλαν θα μπορούσε επίσης να προσπαθήσει για τον Μεχντί Ταρέμι τον Ιανουάριο, αλλά οι οικονομικές συνθήκες πρέπει να είναι ευνοϊκές. Με δεδομένο ότι η Πόρτο διαπραγματεύτηκε σκληρά το καλοκαίρι, οι «ροσονέρι» πιθανότατα δεν θα μπορέσουν να κάνουν κίνηση.

Μέχρι τότε, ο Στέφανο Πιόλι θα πρέπει να βασιστεί στους Ζιρού, Λούκα Γιόβιτς και Νόα Οκαφόρ για το ρόλο του Νο 9.