Μίλαν: Όλα για τον Νταβίντ - Η θέληση του παίκτη και ο ρόλος του Φουρλάνι

Η Μίλαν είναι έτοιμη να «τινάξει την μπάνκα στον αέρα» για τον Τζόναθαν Νταβίντ της Λιλ και ο παίκτης θα ήταν ανοιχτός στο να κάνει την μετακίνηση το επόμενο καλοκαίρι, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα.

Μίλαν: Όλα για τον Νταβίντ - Η θέληση του παίκτη και ο ρόλος του Φουρλάνι

Σύμφωνα με το Calciomercato.com, η Μίλαν θα κάνει μια προσπάθεια να αποκτήσει τον Ιανουάριο τον Χουάν Μιράντα από τη Ρεάλ Μπέτις ως αναπληρωματικό του Τεό Ερνάντες, αλλά ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι θα προσπαθήσει να συμφωνήσει με τον Τζόναθαν Νταβίντ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Στο ποδόσφαιρο η θέληση του παίκτη έχει πάντα ένα αξιοσημείωτο ειδικό βάρος, όπως διαπίστωσε η Μίλαν αυτό το καλοκαίρι σε κάθε διαπραγμάτευσή της, και η Μίλαν κέρδισε την «ισχυρή έγκριση» του επιθετικού που έχει διάφορες προτάσεις και προορίζεται να φύγει από τη Λιλ το 2024.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καναδός διεθνής έχει συμβόλαιο που λήγει το 2024 και δεν έχει ανοίξει ακόμα το δρόμο για πιθανή ανανέωση, κάτι που σημαίνει ότι η Λιλ είναι πιθανό να αναγκαστεί να πουλήσει.

Ο διευθύνων σύμβουλος Τζόρτζιο Φουρλάνι θα μπορούσε να γίνει το κλειδί αυτής της επιχείρησης, περισσότερο από ό,τι στις άλλες που έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Μπορεί να αξιοποιήσει τις άριστες σχέσεις με τη Λιλ και να προσπαθήσει να κλείσει την επιχείρηση τον Ιανουάριο με στόχο το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή αυτό είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται προσεκτικά, αλλά δεν αποκλείεται να περάσει σύντομα στην επιχειρησιακή φάση.