Μπαρτσελόνα: Προβλήματα και με την εφορία

Το Υπουργείο Οικονομικών της Ισπανίας ξεκινά νέα έρευνα κατά της διοίκησης της Μπαρτσελόνα για φερόμενες παρατυπίες στις πληρωμές σε ατζέντηδες παικτών.

Μπαρτσελόνα: Προβλήματα και με την εφορία

Τα δικαστικά προβλήματα για την Μπαρτσελόνα δε λένε να τελειώσουν, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας "Elconfidencial", το Υπουργείο Οικονομικών της Ισπανίας ξεκινά νέα έρευνα κατά των Καταλανών για φερόμενες παρατυπίες στις πληρωμές σε ατζέντηδες παικτών.

«Η Εφορία θεωρεί ότι αυτά τα χρήματα είναι ένας τρόπος κρυφής αύξησης των μισθών των ποδοσφαιριστών και ότι, ως εκ τούτου, οι παίκτες θα πρέπει να πληρώνουν φόρους», αναφέρει η ισπανική χρηματοοικονονομική ιστοσελίδα, με την περίοδο που έχει μπει στο στόχαστρο των αρχών να είναι μεταξύ 2015 και 2018.

Σημειώνεται, επίσης, ότι τον περασμένο Μάρτιο η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κερδίσει μια δικαστική διαμάχη για τον ίδιο λόγο, πλην, όμως, το Υπουργείο Οικονομικών να επιστρέψει στην υπόθεση με την κοινοποίηση νέων ενεργειών επαλήθευσης και έρευνας, βασιζόμενο σε απόφαση του Εθνικού Δικαστηρίου.