«Μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες» - Η ξεχωριστή φιλία του Αλεξάντερ-Άρνολντ με τον Σόμποσλαϊ

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ πιστεύει ότι μοιράζεται πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ και πιστεύει ότι αυτός είναι ο λόγος που σύναψαν τόσο γρήγορα φιλία.

«Μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες» - Η ξεχωριστή φιλία του Αλεξάντερ-Άρνολντ με τον Σόμποσλαϊ

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ έχει έρθει κοντά με τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ από τότε που ο Μαγυάρος μεσοεπιθετικός έφτασε στην Λίβερπουλ από την Λειψία τον περασμένο Ιούλιο.

Η ορμή και η αποφασιστικότητα του ζευγαριού στο γήπεδο είναι εμφανής, αλλά έχουν διαπιστώσει ότι είναι εξίσου συμβατοί όταν δεν τα δίνουν όλα στις προπονήσεις ή στο κυνήγι των βαθμών τις ημέρες των αγώνων.

«[Είναι] παρόμοιος με μένα, για να είμαστε δίκαιοι», εξήγησε ο υπαρχηγός της Λίβερπουλ στο Sky Sports. «Θα έλεγα ότι εκτός γηπέδου, μακριά από το ποδόσφαιρο, είναι πολύ χαλαρός, χαλαρός, χαλαρός, χαλαρός. Παίρνουμε το μυαλό μας μακριά από το ποδόσφαιρο.

Ενώ όταν βρισκόμαστε σε ποδοσφαιρικό περιβάλλον γύρω από το γήπεδο, στην προπόνηση, στα παιχνίδια, παλεύουμε για το κάθε τι και θέλουμε να βγάλουμε το καλύτερο από τους παίκτες που είμαστε μαζί.

Νομίζω ότι γι' αυτό τα πάμε τόσο καλά - επειδή μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες και την ίδια νοοτροπία απέναντι στο παιχνίδι. Δίνουμε τα πάντα και περιμένουμε αποτελέσματα και είμαστε και οι δύο πολύ ανταγωνιστικοί».

Ο Σόμποσλαϊ ήταν ένας από τους τέσσερις μεσοεπιθετικούς που προσλήφθηκαν στο Άνφιλντ από τον Γιούργκεν Κλοπ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, μαζί με τους Αλέξις Μακ Άλιστερ, Ουαταρού Έντο και Ράιαν Γκράβενμπερχ.

«Νομίζω ότι κάθε φορά που έρχονται νέοι παίκτες, είναι πάντα συναρπαστικό - είτε πρόκειται για το καλοκαίρι είτε για το χειμώνα», εκτίμησε ο Αλεξάντερ-Άρνολντ. «Οι νέοι παίκτες είναι πάντα συναρπαστικοί για εμάς, για αυτούς που έρχονται.

Τα παιδιά έχουν πραγματικά αφοσιωθεί σε αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε και έχουν δείξει σημάδια ότι θέλουν να πετύχουν τα ίδια πράγματα.

Πιέζουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τα μεγαλύτερα πράγματα που μπορεί να προσφέρει το ποδόσφαιρο».

Οι αφίξεις βοήθησαν την Λίβερπουλ να κάνει ένα εξαιρετικά ενθαρρυντικό ξεκίνημα στη σεζόν 2023-24 σε πολλά μέτωπα.

Πηγαίνοντας στο κυριακάτικο ταξίδι στην έδρα της Μπράιτον, οι «κόκκινοι» έχουν κερδίσει πέντε από τους επτά αγώνες τους στην Premier League, ενώ έχουν σημειώσει άλλες τρεις νίκες στο Europa League και το Carabao Cup.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ δήλωσε: «[Είναι] ένα καλό ξεκίνημα, έχουν μπει καλές βάσεις σε όλες τις διοργανώσεις που έχουμε παίξει. Νομίζω ότι το έχουμε νιώσει και οι ίδιοι, το πιο σημαντικό.

Οι άλλοι θα έχουν τη γνώμη τους για το αν είμαστε ικανοί να το κάνουμε ή όχι. Εμείς, βαθιά μέσα μας, ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και ποιες είναι οι προσδοκίες μας.

Το θέμα είναι να το απαιτούμε αυτό ο ένας από τον άλλον σε καθημερινή βάση για να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε τα αποτελέσματα προκειμένου να πετύχουμε αυτό που θέλουμε να πάμε και να πετύχουμε αυτή τη σεζόν - που είναι [να] κερδίσουμε τρόπαια» .