Λίβερπουλ: Αισιοδοξία για Χάκπο, δεν επιστρέφει ο Τιάγκο

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι αισιόδοξος ότι ο Κόντι Χάκπο θα επιστρέψει στη δράση για τη Λίβερπουλ μετά την προσεχή διεθνή διακοπή. Το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τον Τιάγκο Αλκάνταρα

Λίβερπουλ: Αισιοδοξία για Χάκπο, δεν επιστρέφει ο Τιάγκο

Ο Κόντι Χάκπο υπέστη τραυματισμό κατά τη διάρκεια μιας διεκδίκησης στον αγώνα της Λίβερπουλ του περασμένου Σαββάτου για την Premier League στην έδρα της Τότεναμ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο και στη συνέχεια να αποχωρήσει από το γήπεδο με νάρθηκα στο πόδι.

Ωστόσο, ο Ολλανδός κυνηγός σημειώνει καλή πρόοδο και ο Γιούργκεν Κλοπ ενημέρωσε θετικά για την κατάστασή του.

Ειδικότερα, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε: «Για τον Κόντι (Χάκπο), υπάρχουν καλές πιθανότητες (να παίξει με την Έβερτον στις 21/10). Έχει ήδη βγει από το νάρθηκα, περπατάει κανονικά, οπότε από όλες τις πολύ, πολύ άσχημες επιλογές και πιθανότητες τραυματισμού, νομίζω ότι σχεδόν πήρε το καλύτερο, αλλά είναι ακόμα τραυματισμένος». Την ίδια ώρα, ο Κλοπ ανέλυσε λεπτομερώς τα τελευταία νέα σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση των Τιάγκο Αλκαντάρα, Στέφαν Μπάιτσετιτς και Κόνορ Μπράντλεϊ.

Ο Τιάγκο δεν έχει ακόμα αγωνιστεί την περίοδο 2023-24 λόγω τραυματισμού στο ισχίο που τον ανάγκασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου στο τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μπάιτσετιτς, εν τω μεταξύ, αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα, αφού έκανε δύο συμμετοχές αυτή την περίοδο μετά από μια μακροχρόνια απουσία, ενώ ο Μπράντλεϊ έχει τεθεί στο περιθώριο με ενοχλήσεις στην πλάτη.

Ο Κλοπ εξήγησε: «Είναι απλά, ειδικά για τον ίδιο τον [Τιάγκο], ενοχλητικό. Είχε τώρα δύο πισωγυρίσματα στην αποκατάσταση, όχι μεγάλα, αλλά αρκετά για να τον βγάλουν και πάλι εκτός γηπέδου. Προφανώς δεν είναι ο ίδιος τραυματισμός, καθόλου, αλλά λίγο παρόμοιος.

Είναι τόσο ενοχλητικό όσο και για τον Στέφαν Μπάιτσετιτς, ο οποίος ήταν εκεί, έπαιξε λίγα λεπτά και μετά έπαιξε λίγα λεπτά και μετά ένιωσε κάτι άλλο. Έτσι είναι μετά από μακροχρόνιους τραυματισμούς κατά καιρούς.

Δεν ξέρω και δεν θα πιέσω γι' αυτό [την επιστροφή τους] γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ. Αν θα επιστρέψουν μετά τους διεθνείς αγώνες, θα το δούμε αυτό. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι εντάξει.

Ο Κόνορ (Μπράντλεϊ) είναι στο δρόμο της επιστροφής, τρέχει, αλλά σε αυτή την ηλικιακή ομάδα και με τέτοιου είδους τραυματισμούς τείνεις να τους δίνεις μάλλον τρεις εβδομάδες παραπάνω παρά όχι αρκετές, γιατί έχει να κάνει με τη διαδικασία ανάπτυξης του σώματος και τέτοια πράγματα. Δεν θα μπορούσα να πάρω πια αυτόν τον τραυματισμό, επιτρέψτε μου να το πω έτσι! Και γι' αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο».