Τότεναμ: Χάνει τον Σόλομον για μήνες

Ο Μάνορ Σόλομον της Τότεναμ αντιμετωπίζει παρατεταμένο διάστημα εκτός δράσης με τραυματισμό στο γόνατο.

Τότεναμ: Χάνει τον Σόλομον για μήνες

Ο ακραίος επιθετικός της Τότεναμ, Μάνορ Σόλομον, αντιμετωπίζει παρατεταμένη περίοδο εκτός δράσης με ρήξη μηνίσκου.

Ο 24χρονος υπέστη τον τραυματισμό στο γόνατο στην προπόνηση και αναμένεται να μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες. Ο προπονητής Άγγελος Ποστέκογλου θα δώσει περαιτέρω ενημέρωση στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Παρασκευή (6/10).

Το πισωγύρισμα του Σόλομον σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για τα «σπιρούνια» και τη χώρα του, το Ισραήλ.

Το Ισραήλ θα συμμετάσχει σε δύο σειρές προκριματικών αγώνων για το Euro 2024 τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Το πρόγραμμά τους για αυτόν τον μήνα περιλαμβάνει αγώνες με την Ελβετία και το Κόσοβο, ενώ θα ακολουθήσουν αγώνες με τη Ρουμανία και την Ανδόρα τον επόμενο μήνα.

Ο Σόλομον εντάχθηκε στο δυναμικό των «Λονδρέζων» κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τον σύλλογο του βόρειου Λονδίνου.

Πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη συμπολίτισσα Φούλαμ της Premier League από τη Σαχτάρ, μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, όπου πέτυχε πέντε γκολ σε 24 συμμετοχές, αφού ανάρρωσε από άλλον έναν τραυματισμό στον μηνίσκο νωρίς στη θητεία του εκεί.

Ο Σόλομον έχει αγωνιστεί έξι φορές σε όλες τις διοργανώσεις με την Τότεναμ την φετινή σεζόν και έχει καταγράψει δύο ασίστ.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των «Σπιρουνιών» είναι το Σάββατο απέναντι στη Λούτον Τάουν στο πλαίσιο της Premier League.