Μίλαν: Απολαμβάνει το «πνεύμα» της ομάδας ο Φουρλάνι

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν, Τζόρτζιο Φουρλάνι, πιστεύει ότι η ομάδα έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και αυτό οφείλεται στο «πνεύμα» που έχει δημιουργηθεί στον σύλλογο.

Μίλαν: Απολαμβάνει το «πνεύμα» της ομάδας ο Φουρλάνι

Με τη νίκη 2-0 επί της Λάτσιο στο Σαν Σίρο το βράδυ του Σαββάτου, η Μίλαν έφτασε τις έξι νίκες στα πρώτα επτά παιχνίδια της στη Serie A, με μοναδικό μελανό σημείο στο ρεκόρ της την ήττα στο ντέρμπι με την Ίντερ πριν από δύο εβδομάδες.

Έρχεται μετά από μια καλοκαιρινή επανάσταση κατά την οποία απολύθηκαν από διευθυντές οι Πάολο Μαλντίνι και Ρίκι Μασάρα, με τον Φουρλάνι και τον επικεφαλής σκάουτερ Τζέφρι Μονκάδα να αναλαμβάνουν καθήκοντα. Πούλησαν τον Σάντρο Τονάλι και στη συνέχεια υπέγραψαν 10 παίκτες, οπότε ήταν ένα ταραχώδες δίμηνο.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την προώθηση της ανανέωσης της συνεργασίας μεταξύ της Μίλαν και της Snaitech -η οποία έγινε Premium Partner των «ροσονέρι»- ο Φουρλάνι μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Ήταν ένα καλό ξεκίνημα, αλλά θα δούμε τον Ιούνιο, είναι ακόμα νωρίς. Πρέπει να πω ότι μου αρέσει πολύ η ομάδα και το πνεύμα που έχει δημιουργηθεί, τόσο στο Μιλανέλο όσο και στο γήπεδο.

Για αυτό ευχαριστώ τον προπονητή, τους παίκτες και όλο το προσωπικό. Το ίδιο πράγμα βιώνει κανείς και στην Casa Milan, όπου υπάρχει εξαιρετικό πνεύμα και ομαδικότητα, και είναι η ίδια στάση που ελπίζω να μεταφέρω σε αυτή τη συνεργασία με τη Snaitech», ήταν τα λόγια του.