Λίβερπουλ: «Σε αναμμένα κάρβουνα» για Χάκπο

Έντονη ανησυχία υπάρχει στην Λίβερπουλ για το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη ο Κόντι Χάκπο στην αναμέτρηση με την Τότεναμ το βράδυ του Σαββάτου (1/10).

Λίβερπουλ: «Σε αναμμένα κάρβουνα» για Χάκπο

Σαν να μην έφτανε στην Λίβερπουλ ήττα από την Τότεναμ, η οποία ήρθε εν πολλοίς από τα σφάλματα της διαιτητικής ομάδας, όπως παραδέχθηκε και η PGMOL με την τιμωρία των VAR και ΑVAR, υπάρχει και το ενδεχόμενο να χάσει τον Κόντι Χάκπο με σοβαρό τραυματισμό.

Ο Ολλανδός κυνηγός υπέστη χτύπημα πριν σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης των «κόκκινων» έπειτα από μαρκάρισμα του Ντέστινι Ουντότζι.

Ο Χάκπο αποσύρθηκε στο ημίχρονο και ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα ότι περιμένει περαιτέρω διάγνωση για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός δήλωσε πως: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα του παιχνιδιού, για να είμαι ειλικρινής... πριν σκοράρει ο Κόντι Χάκπο, πήραμε ένα ελεύθερο λάκτισμα και τραυματίστηκε και τώρα φοράει ειδική μπότα κουτσαίνοντας στον διάδρομο.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μου, για να είμαι ειλικρινής, αυτή τη στιγμή. Χάσαμε δύο παίκτες (με κόκκινες κάρτες) και ίσως και έναν τρίτο παίκτη - πολύ άσχημα, πολύ άσχημα. Οπότε, ναι, αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε προφανώς».

Ερωτηθείς αν ο τραυματισμός του Χάκπο ήταν βαρύς, ο Κλοπ πρόσθεσε: «Πιθανόν, δεν ξέρω.

Φορούσε ειδική μπότα. Πέτυχε ένα γκολ, αλλά μετά, αλλά μετά από αυτό το σουτ το ένιωσε ακόμα περισσότερο. Ήταν από το φάουλ που είχε προηγηθεί».