Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς αριστερό μπακ μετά τον τραυματισμό του Ρεγκιλόν

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σέρχιο Ρεγκιλόν, υπέστη τραυματισμό και ενδέχεται να μην επιστρέψει πριν από την διεθνή διακοπή του επόμενου μήνα. Ο τραυματισμός είναι μικρής έκτασης, αλλά πλέον αφήνει τη Γιουνάιτεντ χωρίς αριστερό μπακ, με τους Λουκ Σο και Ταϊρέλ Μαλάσια να αντιμετωπίζουν μακροχρόνια προβλήματα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς αριστερό μπακ μετά τον τραυματισμό του Ρεγκιλόν

Ο Σέρχιο Ρεγκιλόν έχασε τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη με 3-0 στο Carabao Cup επί της Κρίσταλ Πάλας, αλλά είχε ξεκινήσει βασικός στους τρεις προηγούμενους αγώνες της Γιουνάιτεντ, μετά την άφιξη του 26χρονου με την μορφή δανεισμού για όλη τη σεζόν από την Τότεναμ.

Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται και πάλι την Πάλας το Σάββατο, καθώς επιστρέφει στην Premier League, πριν υποδεχθεί την Τρίτη την Γαλατασαράι στο Ολντ Τράφορντ για το Champions League. Το τελευταίο της παιχνίδι πριν από τη διεθνή διακοπή είναι επίσης εντός έδρας, όταν αντιμετωπίζει την Μπρέντφορντ το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Θα λείψει σίγουρα από την επίσκεψη της Πάλας στο Ολντ Τράφορντ αυτό το Σαββατοκύριακο και η συμμετοχή του απέναντι σε Γαλατασαράι και Μπρέντφορντ είναι ερωτηματικό.

Ο Ρεγκιλόν ήρθε στη Γιουνάιτεντ ως δανεικός από τα Σπιρούνια στα τέλη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, εν μέσω του σοβαρού τραυματισμού του διεθνούς Άγγλου Σο. Ο Ισπανός είχε περάσει προηγουμένως την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας πέσει σε δυσμένεια στην Τότεναμ.

Η Γιουνάιτεντ έχει ελλείψεις και στην άλλη πλευρά της άμυνας, με τον Άαρον Γουάν-Μπισάκα να έχει υποστεί τραυματισμό στον προσαγωγό την περασμένη εβδομάδα, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός δράσης έως και δύο μήνες.