La Liga: Εύκολα η Ρεάλ τη Λας Πάλμας, «διπλό» της Χιρόνα στη Βιγιαρεάλ

Δείτε τα αποτελέσματα για την 7η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

La Liga: Εύκολα η Ρεάλ τη Λας Πάλμας, «διπλό» της Χιρόνα στη Βιγιαρεάλ

Σκορ και θέαμα στις αναμετρήσεις που άνοιξαν τη σημερινή (27/9) 7η αγωνιστική της La Liga.

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από νεύρα και πολλές κίτρινες κάρτες, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Χετάφε ήρθαν ισόπαλες με 2-2. Σπουδαίο διπλό πέτυχε η Χιρόνα με 1-2 στην έδρα της Βιγιαρεάλ, ενώ η Ρεάλ δε αντιμετώπισε προβλήματα στην έδρα της κόντρα στη Λας Πάλμας.

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Χετάφε 2-2

Σκορ και... εντυπώσεις μοιράστηκαν Αθλέτικ Μπιλμπάο και Χετάφε με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 6' με τον Μπερτσίτσε. Ο Άλβαρες ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους στο 51' με την Αθλέτικ όμως να παίρνει και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Ουίλιαμς στο 62'. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Λατάσα στο 83'. Συνολικά 8 παίκτες είδαν την κίτρινη κάρτα με τον Σάντσες των γηπεδούχων να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Βιγιαρεάλ - Χιρόνα 1-2

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 49' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παρέχο, όμως η Χιρόνα αντέδρασε και ισοφάρισε αρχικά με τον Ντόβμπικ στο 56' να κάνει το 1-1, ενώ εφτασε στην ανατροπή λίγα λεπτά αργότερα με τον Γκαρσία γράφει το 1-2 για την ομάδα του στο 61'.

Ρεάλ Μαδρίτης - Λας Πάλμας 2-0

Κανένα πρόβλημα δεν είχε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Λας Πάλμας. Ο Χοσελού άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσει του πρώτου ημιχρόνο μετά από ασίστ του Ροντρίγκο. Στην επανάληψη ο Χοσελού στο 54' διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους Μαδριλένους.