Ποτσετίνο για Τσέλσι: «Κάθε νέο πρότζεκτ είναι δύσκολο»

Στο κακό ξεκίνημα της Τσέλσι τη φετινή σεζόν αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

Ποτσετίνο για Τσέλσι: «Κάθε νέο πρότζεκτ είναι δύσκολο»

Την Μπράιτον αντιμετωπίζει αύριο (27/9) η Τσέλσι στο Στάνφορντ Μπριτζ για το League Cup, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να αναφέρεται από τη συνέντευξη Τύπου στο σερί κακών εμφανίσεων από τους «μπλε».

Σε ερώτηση για το κακό ξεκίνημα στη σεζόν ο τεχνικό της ομάδας του Λονδίνου τόνισε τη σιγουριά του ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν την ικανότητα να γυρίσουν την κατάσταση, ενώ δήλωσε πως κάθε πρότζεκτ είναι δύσκολο στο ξεκίνημά του.

«Είμαι σίγουρος ότι έχουμε την ικανότητα να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Δεν είναι χειρότερο από όσο νόμιζα. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι κάθε νέο πρότζεκτ είναι πάντα δύσκολο. Αυτή η περίοδος μοιάζει να είναι όλα εναντίον μας. Οι εμφανίσεις μας αξίζουν περισσότερους βαθμούς. Παίζουμε καλά, αλλά πρέπει να σκοράρουμε. Αυτό είναι το πρόβλημα, χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την άποψή του για το όταν οι ιδιοκτήτες της ομάδας κατεβαίνουν στα αποδυτήρια, λέγοντας:

«Δεν το βλέπω με κακό μάτι. Για μένα, είναι καλό που μοιράζονται στιγμές μαζί μας. Θα ήταν διαφορετικά αν έκαναν κάποια ομιλία αλλά κατέχουν το κλαμπ και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Χαίρομαι που ήρθαν και μοιράστηκαν στιγμές μαζί μας».