Αντσελότι: «Ας πει ο καθένας ό,τι θέλει, εγώ έχω ισορροπία στο DNA μου»

Ο Κάρλο Αντσελότι δέχτηκε σκληρή κρητική μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Ατλέτικο με 3-1.

Αντσελότι: «Ας πει ο καθένας ό,τι θέλει, εγώ έχω ισορροπία στο DNA μου»

Ο Κάρλο Αντσελότι βρέθηκε στο στόχαστρο των ισπανικών ΜΜΕ εξαιτίας της ήττας της Ρεάλ Μαδρίτης από την Ατλέτικο με 3-1 στο «Wanda Metropolitano».

Ο Ιταλός τεχνικός των «μερένχες» μίλησε για την κριτική που δέχτηκε και ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί ότι δεν τον «αγγίζει» και δεν τον επηρεάζει στη δουλειά του.

«Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Αν πρέπει να απαντήσω σε κάθε επίκριση που δέχομαι δεν θα φύγω από εδώ. «Μπορείτε να μου δώσετε μια περίληψη των επικρίσεων;», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Τί μπορώ να σας πω; Η κοινή γνώμη μπορεί να εκφέρει τη γνώμη της και να λέει ό,τι θέλει, επειδή το ποδόσφαιρο είναι το πάθος όλων μας. Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά εγώ εκτιμώ τα πράγματα με μεγαλύτερη ισορροπία. Πρέπει να έχω ισορροπία και ευτυχώς την έχω στο DNA μου: Είμαι ένα άτομο ικανό να αξιολογεί σωστά τα πράγματα. Το να αμφισβητείς τα πάντα, όταν μια ομάδα έχει κερδίσει έξι στα έξι παιχνίδια, υπό τις συνθήκες που το έκανε, μου φαίνεται υπερβολικό».

Επίσης μίλησε για το μέλλον του, μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο: «Όλοι γνωρίζουν ότι αισθάνομαι πολύ καλά εδώ, αλλά τώρα δεν είναι το πιο σημαντικό θέμα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια αυτή τη στιγμή. Είχαν τον Τσάμπι Αλόνσο ως παίκτη και έχει μεγάλες γνώσεις, έχει αυτή την ικανότητα, εύχομαι αυτός, ο Ραούλ ή ο Αρμπελόα να είναι προπονητές της Ρεάλ γιατί τους αγαπώ πολύ και ελπίζω μια μέρα να γίνουν προπονητές της Ρεάλ Μαδρίτης».