Ποστέκογλου: «Κάποιοι δεν είχαν ακούσει ποτέ για εμένα»

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου μίλησε για τον Μικέλ Αρτέτα, την παρουσία του στην Τότεναμ και το λονδρέζικο ντέρμπι της Κυριακής (24/9, 16.00).

Ποστέκογλου: «Κάποιοι δεν είχαν ακούσει ποτέ για εμένα»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη μία μέρα πριν από το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τότεναμ στο Emirates Stadium την Κυριακή (24/9, 16.00).

Ο τεχνικός των «σπιρουνιών» είπε μεταξύ άλλων:

Για τον εαυτό του: «Δεν θέλω να υποτιμώ τους ανθρώπους, αλλά καποιοι δεν είχαν ακούσει ποτέ για εμένα. Με κοιτούσαν κενά πρόσωπα. Περίμεναν κάποιον που θα κάνει ντόρο με τη φήμη του, αλλά δεν καταλάβαιναν ότι ανήκω στον κόσμο του ποδοσφαίρου και ότι ήμουν υποψήφιος να αναλάβω μια ομάδα. Αλλά δεν πειράζει, αυτό είναι το ταξίδι μου. Λατρεύω το ταξίδι μου. Με έκανε τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Είχα απίστευτες εμπειρίες. Ναι, δεν πίστευα ότι θα έφτανα στα κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά αν αυτό δεν συνέβαινε δεν θα μείωνε τη ζωή και την καριέρα μου. Θα ένιωθα ακόμα ότι είχα πετύχει όλα όσα ήθελα γιατί έχω αφήσει το στίγμα μου όπου κι αν βρέθηκα. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να ελέγξεις. Από αυτή την άποψη, είναι απλώς μέρος του ταξιδιού μου».

Για το αν μοιάζει με τον προπονητή της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα: «Όχι, δεν είμαστε κοντά. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι αστείος. Υπάρχει αυτή η πεποίθηση ότι έχουμε όλο αυτό τον ελεύθερο χρόνο για να κάνουμε παρέα ο ένας με τον άλλο και να μιλήσουμε με άλλους προπονητές. Δεν ισχύει αυτό. Όσον αφορά τις ομοιότητες. Είμαι 58, είναι όσο είναι ο Αρτέτα. Έχω 26 χρόνια ως προπονητής, εκείνος πέντε. Έχει προπονήσει σε μία χώρα, το έχω κάνει σε περισσότερες».