Πάει για το 25ο τρόπαιο της καριέρας του ο Ραφίνια παρέα με τον Χάμες

Δύο πρώην άσοι του Ολυμπιακού, ο Ραφίνια και ο Χάμες Ροντρίγκες προετοιμάζονται για να σηκώσουν το Κύπελλο Βραζιλίας. Ο Ραφίνια στα 38 του πάει για το 25ο τρόπαιο της καριέρας του. 

Πάει για το 25ο τρόπαιο της καριέρας του ο Ραφίνια παρέα με τον Χάμες

Η Σάο Πάουλο έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Βραζιλίας καθώς νίκησε στον πρώτο τελικό εκτός έδρας τη Φλαμένγκο με 1-0 και την Κυριακή (24/9) την υποδέχεται για να σφραγίσει την επιτυχία της.

Βασικός στην Σάο Πάουλο σε όλη τη φετινή πορεία της σε κάθε διοργάνωση είναι ο Ραφίνια. Στα 38 χρόνια του πλέον ο Βραζιλιάνος μπακ με τη μεγάλη θητεία στην Μπάγερν Μονάχου και το πέρασμα από τον Ολυμπιακό ετοιμάζεται για να σηκώσει το 25ο τρόπαιο στην καριέρα του!

Στον πρώτο τελικό έπαιξε για 90 λεπτά, εν αντιθέσει με τον Χάμες Ροντρίγκες που έμεινε στον πάγκο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης καθώς δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος για σερί παιχνίδια.

Ο αγώνας της περασμένης Κυριακής και αυτός της επόμενης ασφαλώς έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και για τον Ροντινέι, καθώς ο άσος του Ολυμπιακού ελπίζει ότι η πρώην ομάδα του μπορεί να κάνει την ανατροπή.