Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο κατανοεί την απογοήτευση των οπαδών

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κατανοεί την απογοήτευση των οπαδών της Τσέλσι για το κακό ξεκίνημά στη σεζόν, αλλά υποστηρίζει ότι η ομάδα του έχει αντιμετωπίσει τραυματισμούς σε περισσότερους από δώδεκα παίκτες και ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο που θα «κάνει τα πράγματα».

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο κατανοεί την απογοήτευση των οπαδών

Η κακή φόρμα της Τσέλσι συνεχίστηκε με την ισοπαλία (0-0) στο Μπόρνμουθ την Κυριακή, το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Ποτσετίνο δεν κατάφερε να σκοράρει αφού ηττήθηκε με 1-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Η Τσέλσι βρίσκεται στη 14η θέση στην Premier League με πέντε βαθμούς μετά από πέντε ματς, παρά το γεγονός ότι δαπάνησε περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε μεταγραφές από τότε που η νέα ιδιοκτησία με επικεφαλής τον Τοντ Μπόουλι και την Clearlake Capital ολοκλήρωσαν την εξαγορά του συλλόγου τον Μάιο του 2022.

«Πιστεύω ότι οι οπαδοί ξέρουν ότι αν επενδύσεις τα χρήματα για τα οποία ο κόσμος μιλάει στα μέσα ενημέρωσης, υπάρχει προσδοκία», είπε ο Ποτσετίνο μετά το παιχνίδι και συνέχισε: «Αν δεν κερδίσεις, είναι φυσιολογικό να μην είναι ευχαριστημένοι οι οπαδοί. Αυτό που μπορώ να πω στους οπαδούς είναι οι συνθήκες, τις οποίες δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που δεν είναι διαθέσιμοι».

Ο αμυντικός Μαρκ Κουκουρέγια, ο επιθετικός Νόνι Μαντουέκε και ο Μόισες Καϊσέδο (βρετανικό ρεκόρ μεταγραφής) έχασαν τον αγώνα της Κυριακής, προσχωρώντας σε μια μακρά λίστα τραυματισμών που περιλαμβάνει τον αρχηγό Ρις Τζέιμς, τον Κρίστοφερ Ενκουκού και τον Ρομέο Λάβια.

«Έχουμε εξαιρετική πεποίθηση αλλά κακή τύχη, γιατί έχουμε 12 παίκτες τραυματίες, συν τους Κουκουρέγια, Μαντουέκε και Καϊσέδο σήμερα», πρόσθεσε ο Ποτσετίνο.

«Θα κλάψω ή θα παραπονεθώ; Όχι. Πρέπει να αποδεχτώ αυτήν την πρόκληση και να συνεχίσω να είμαι θετικός. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τον τρόπο που θα κάνουμε τα πράγματα».