Ίντερ - Μίλαν 5-1: Προσπάθησε να τα «μαζέψει» ο Πιόλι

Ο Στέφανο Πιόλι έκανε λόγο για λεπτομέρειες που έφεραν τη βαρύτατη ήττα της Μίλαν από την Ίντερ με 5-1.

Ίντερ - Μίλαν 5-1: Προσπάθησε να τα «μαζέψει» ο Πιόλι

Θέμα λεπτομερειών και απροσεξίας των παικτών του θεωρεί ο Στέφανο Πιόλι το εύρος της ήττας της Μίλαν από την Ίντερ στο ντέρμπι της Serie A.

Ο προπονητής της Μίλαν προσπάθησε να καλύψει τους παίκτες του από τη βαρύτερη ήττα σε σκορ (5-1) από το 1974 με τον συγκεκριμένο αντίπαλο και διαβεβαίωσε ότι η ομάδα του δεν θα επηρεαστεί για τη συνέχεια.

«Το ότι δεχθήκαμε γκολ σε στιγμές που μπορούσαμε να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη ήταν ένα πλήγμα για εμάς. Πρέπει να πούμε ότι ήμασταν απρόσεκτοι. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, αλλά το 3-1 μας έκοψε τα πόδια. Το να χάσουμε το ντέρμπι πονάει. Αλλά επαναλαμβάνω, μέχρι το 3-1 ήμασταν στο παιχνίδι. Η Ίντερ ήταν πιο έξυπνη, εμείς πρέπει να βελτιωθούμε.

Το ότι δεν κερδίσαμε δεν αφαιρεί την ποιότητα των παικτών μου. Οι νέοι μας ποδοσφαιριστές χρειάζονται χρόνο να εγκλιματιστούν. Δεν μας πήγε όπως θέλαμε, αλλά τώρα κοιτάμε το Champions League. Το να πάμε καλά απέναντι στη Νιούκαστλ είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα δεν θα έχει κανένα ψυχολογικό θέμα, είμαστε αρκετά ώριμοι σε αυτό».