Γουλβς - Λίβερπουλ 1-3: Το γύρισε ξανά η ομάδα του Κλοπ

Η Λίβερπουλ ήταν κάκιστη στο α' μέρος, βρέθηκε να χάνει 1-0 από τη Γουλβς αλλά με εξαιρετική εμφάνιση στην επανάληψη έκανε μια ακόμη ανατροπή και έφυγε θριαμβεύτρια (3-1) από το «Μολινό». Τρεις ασίστ ο Σαλάχ.

Γουλβς - Λίβερπουλ 1-3: Το γύρισε ξανά η ομάδα του Κλοπ

Δεν τα παρατά η φετινή Λίβερπουλ! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ κόντρα στη Γουλβς αλλά με αυταπάρνηση και με σωστές επιλογές του Γερμανού στην επανάληψη, έφτασε σε μια ακόμη ανατροπή κερδίζοντας 3-1 μέσα στο «Μολινό» για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Οι «Λύκοι» ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, στο 7' ο Χουάνγκ έκανε το 1-0 ενώ ο Κούνια έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της Γουλβς και να βάλει τις βάσεις για το τρίποντο.

Στο β' μέρος ο Κλοπ άλλαξε πράγματα και με την είσοδο του Ντίας αντί του κουρασμένου Μακάλιστερ, γύρισε το σύστημα σε 4-4-2. Οι «κόκκινοι» πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 55' με τον Χάκπο έφτασαν στην ισοφάριση.

Τελικά η πίεση απέδωσε καρπούς στο 85' όταν ο Ρόμπερτσον ολοκλήρωσε την ανατροπή για τη Λίβερπουλ, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε Έλιοτ, ξανά από ασίστ του Σαλάχ ο οποίος παρότι δεν σκόραρε, μοίρασε τρία γκολ.

Δεύτερη σερί ήττα για τους «Λύκους» που παρέμειναν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ αήττητη με 13 βαθμούς και προσωρινά στην κορυφή της Premier σκαρφάλωσε η Λίβερπουλ.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (16/9)
Γουλβς – Λίβερπουλ 1-3
(7' Χουάνγκ - 55' Χάκπο, 85' Ρόμπερτσον, 91' Έλιοτ)
Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας
Φούλαμ – Λούτον
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον
Τότεναμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι
Νιουκάστλ – Μπρέντφορντ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (17/9)

16.00: Μπόρνμουθ – Τσέλσι
18.30: Έβερτον – Άρσεναλ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (18/9)
Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπέρνλι