Τσεχία: Πατέρας πλήρωσε 20.000 ευρώ για να παίξει ο γιος του σε ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα

Πραγματικότητα έκανε ένας πατέρας στην Τσεχία το όνειρο του γιου του να παίξει για λίγα λεπτά σε ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα, πληρώνοντας 20.000 ευρώ την Ούστι ναντ Λάμπεμ.

Τσεχία: Πατέρας πλήρωσε 20.000 ευρώ για να παίξει ο γιος του σε ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα

Πραγματικότητα θα γίνει το όνειρο του 22χρονου Μάρτιν στην Τσεχία για λίγα λεπτά συμμετοχής σε ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας.

Κι αυτό βέβαια, χάρη στον μπαμπά του, ο οποίος αποφάσισε να δώσει το ποσό των 20.000 ευρώ προκειμένου να δεχτεί η Ούστι ναντ Λάμπεμ, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της χώρας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Πρέμισλ Κουμπάν, παραδέχτηκε ότι τα χρήματα ήταν αρκετά και πήρε τελικά στην ομάδα τον 22χρονο, ο οποίος θα πάρει έτσι λίγα λεπτά συμμετοχής.

«Δεν έχει ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Μόνο σε βιντεοπαιχνίδι απ’ όσο ξέρω. Παρόλα αυτά, δεν βλέπεις τόσα πολλά χρήματα κάθε μέρα και οποιοσδήποτε και να μου έδινε ένα τέτοιο ποσό θα τον άφηνα να παίξει.

Ο νεαρός ήθελε να παίξει και μετά ο πατέρας του μας πήρε τηλέφωνο και έτσι προχώρησε η υπόθεση. Ο Μάρτιν είναι φοιτητής της Νομικής. Οι φίλαθλοί μας θα τον δουν στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας, αλλά αρχικά θα βρίσκεται στον πάγκο», είπε ο πρόεδρος Κουμπάν.