Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στόχος να επιστρέψει με Μπάγερν ο Μάουντ

Ο Μέισον Μάουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στοχεύει στην επιστροφή του από τον τραυματισμό του στο ματς εναντίον της Μπάγερν Μονάχου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στόχος να επιστρέψει με Μπάγερν ο Μάουντ

Ο Μέισον Μάουντ στοχεύει να επιστρέψει από τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου αργότερα αυτόν τον μήνα.

Ο Μάουντ βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από τότε που υπέστη πρόβλημα στον προσαγωγό στην ήττα με 2-0 από την Τότεναμ στις 19 Αυγούστου.

Αποχώρησε στο 85ο λεπτό εκείνου του αγώνα, με τη Γιουνάιτεντ να περιγράφει αργότερα τον τραυματισμό ως "μικρό παράπονο" που θα τον κρατήσει εκτός μέχρι μετά τη διεθνή διακοπή του Σεπτεμβρίου.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έχασε τα επόμενα παιχνίδια με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Άρσεναλ, αλλά είναι και πάλι έτοιμος για δράση, αφού εντατικοποίησε την επιστροφή του τις τελευταίες ημέρες.

Μια επόμενη εξέταση έδειξε θετικά αποτελέσματα, αλλά ο προπονητής Έρικ τεν Χαγκ επέλεξε να είναι προσεκτικός στον προγραμματισμό της ημερομηνίας επιστροφής του Μάουντ για να μην διακινδυνεύσει περαιτέρω τραυματισμό.

Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να επιστρέψει στην αποστολή για τον αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Μπράιτον για την Premier League στο Ολντ Τράφορντ στις 16 Σεπτεμβρίου.

Αλλά ο Μάουντ στοχεύει να είναι έτοιμος όταν η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου του Χάρι Κέιν στην Allianz Arena μόλις τέσσερις ημέρες αργότερα.