Μίλαν: Προλαβαίνει το ντέρμπι με την Ίντερ ο Ζιρού

Ο Ολιβιέ Ζιρού αναμένεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα, μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε με την Εθνική Γαλλίας.

Μίλαν: Προλαβαίνει το ντέρμπι με την Ίντερ ο Ζιρού

Στο πρώτο ημίχρονο της νίκης της Εθνικής Γαλλίας επί της Ιρλανδίας, ο Ολιβιέ Ζιρού αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο και έδειχνε να πονάει πολύ. Ο έμπειρος επιθετικός της Μίλαν προσπάθησε να καθησυχάσει τους φιλάθλους μετά το παιχνίδι και έκτοτε έχει διαχυθεί αισιοδοξία.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Sky, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε χθες δεν έδειξαν σοβαρούς τραυματισμούς, ωστόσο ο επιθετικός θα επιστρέψει προληπτικά στο Μιλανέλο.

Ως εκ τούτου, δεν θα συμμετάσχει στο φιλικό με τη Γερμανία την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου. Τις επόμενες ώρες ο Ζιρού θα επιστρέψει στο Μιλανέλο και θα επιστρέψει στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πιόλι.

Οι ομαδικές προπονήσεις ενόψει του ντέρμπι δεν είναι ουσιαστικά προγραμματισμένο να ξεκινήσουν ξανά πριν από την Τρίτη με την Εθνική Ιταλίας να χρησιμοποιεί το Μιλανέλο μέχρι τότε, οπότε ο Γάλλος θα έχει ένα διάστημα ξεκούρασης μέχρι τότε.

Πλέον υπάρχει σιγουριά ότι θα επιστρέψει στο παιχνίδι με την Ίντερ σύμφωνα με το ρεπορτάζ και αυτό είναι ένα καλό νέο για τον Πιόλι. Ο Ζιρού δεν έχει ξεκινήσει μια σεζόν με τέσσερα γκολ σε τρία παιχνίδια σε ολόκληρη την καριέρα του, οπότε θα θέλει να συνεχίσει το καυτό ξεκίνημά του.