Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Άλλες δύο γυναίκες καταγγέλουν τον Άντονι

Δύο ακόμη γυναίκες έχουν καταθέσει ισχυρισμούς ότι δέχθηκαν επίθεση από τον εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Βραζιλίας Άντονι, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Άλλες δύο γυναίκες καταγγέλουν τον Άντονι

Ο Άντονι βρίσκεται υπό έρευνα από τις αρχές της Βραζιλίας και την αστυνομία του Μάντσεστερ, αφού η πρώην φίλη του Γκαμπριέλα Καβαλίν ισχυρίστηκε ότι της επιτέθηκε σε διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ Ιουνίου 2022 και Μαΐου του τρέχοντος έτους.

Ο 23χρονος, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή της Βραζιλίας για τους διεθνείς αγώνες αυτού του μήνα, αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες της Καβαλίν.

«Από την αρχή χειρίστηκα αυτό το θέμα με σοβαρότητα και σεβασμό, παρέχοντας τις δέουσες διευκρινίσεις στην αστυνομική αρχή», ανέφερε σε δήλωση που εξέδωσε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βραζιλιάνικο πρακτορείο Extra μετέδωσε την Πέμπτη ότι μια γυναίκα ονόματι Ράισα ντε Φρέιτας κατέθεσε καταγγελία στην αστυνομία εναντίον του Αντονί στις 20 Μαΐου 2022, υποστηρίζοντας ότι χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη αφού βρισκόταν στο αυτοκίνητο του πρώην παίκτη του Άγιαξ μαζί με μια άλλη γυναίκα και μια κομμώτρια μετά από επίσκεψη σε νυχτερινό κέντρο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Μια τρίτη γυναίκα, η Ίνγκριντ Λάνα 33 ετών, ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Αντονι την έσπρωξε σε έναν τοίχο και προσπάθησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της όταν επισκέφθηκε το σπίτι του στην Αγγλία τον περασμένο Οκτώβριο.

Σε συνέντευξή της στο Record TV, που πρόκειται να μεταδοθεί την Κυριακή, η Λάνα δήλωσε: «Προσπάθησε να έχει (σεξουαλικές) σχέσεις μαζί μου και εγώ δεν το ήθελα».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρνήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες καταγγελίες εναντίον του παίκτη που υπέγραψε για 100 εκατ. ευρώ πριν από έναν χρόνο, αλλά δήλωσε την Τετάρτη ότι «λαμβάνει σοβαρά υπόψη της το θέμα αυτό, λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο που θα έχουν οι ισχυρισμοί αυτοί και η επακόλουθη αναφορά στους επιζώντες της κακοποίησης».