Σέρχιο Ράμος: «Ζητώ συγγνώμη από όσους έχω θίξει στη Σεβίλλη»

Ο Σέρχιο Ράμος ζήτησε συγγνώμη από όσους έχει προσβάλλει στη Σεβίλλη στο διάστημα της παρουσίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης, απαντώντας στην ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών των Ανδαλουσιάνων.

Σέρχιο Ράμος: «Ζητώ συγγνώμη από όσους έχω θίξει στη Σεβίλλη»

Την ανάγκη να απολογηθεί σε όσους προσέβαλε στη Σεβίλλη με τη συμπεριφορά του στο διάστημα της παρουσίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης αισθάνθηκε ο Σέρχιο Ράμος.

Μετά την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών των Ανδαλουσιάνων, που τάχθηκαν κατά της επιστροφής του 37χρονου στόπερ στην ομάδα, ο ίδιος ανέφερε:

«Γεια σας, οπαδοί της Σεβίλλης. Η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή και συναρπαστική για μένα. Επιτέλους επιστρέφω σπίτι και ανυπομονώ να φορέσω ξανά τη φανέλα με το σήμα της Σεβίλλης στο στήθος μου.

Έχουν περάσει 18 χρόνια από τότε που έφυγα. Θεωρώ ότι έχω κάνει λάθη, για τα οποία θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη σε κάθε παίκτη της Σεβίλλης που έχει αισθανθεί προσβεβλημένος από πράγματα και χειρονομίες που έχω κάνει σε αυτό το διάστημα. Θεωρώ ότι όλοι 'βράζουμε στο ίδιο καζάνι', είμαστε όλοι από την ίδια οικογένεια και έχουμε πολλούς ανθρώπους που μας στηρίζουν», επεσήμανε ο παίκτης.