Κοβάσεβιτς: «Απίστευτη ενίσχυση με Χουάνγκ ο Ερυθρός Αστέρας»

Για τη μετακίνηση του Χουανγκ Ιν-Μπομ από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα μίλησε με θερμά λόγια ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. 

Κοβάσεβιτς: «Απίστευτη ενίσχυση με Χουάνγκ ο Ερυθρός Αστέρας»

Την άποψη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη μεταγραφή του Χουάνγκ Ιν-Μπομ από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα (ακριβότερη στην ιστορία του σερβικού συλλόγου) ζήτησαν δημοσιογράφοι στο Βελιγράδι και ο παλιός άσος και τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του ποδοσφαιριστή.

«Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων, oύτε πως ο Χουάνγκ βρέθηκε στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά μπορώ να αναφερθώ στις ποδοσφαιρικές αρετές του.

Ο Ερυθρός Αστέρας έφερε ένα φαινόμενο. Είναι εξαιρετικός πασέρ, ενώ μπορεί να σουτάρει και με τα δύο πόδια. Μπορεί να βοηθήσει επιθετικά έχοντας την μπάλα στα πόδια του, αλλά και να ξεκουράζει τους σέντερ μπακ. Έχει επίσης και άλλες αρετές, όπως το να σουτάρει από απόσταση.

Ο Ολυμπιακός πέρυσι μπορεί να μην ήταν τόσο δυνατός, όμως ο Χουάνγκ ήταν σπουδαίος. Ήταν πάντα συνεπής αγωνιστικά σε κάθε ματς. Επίσης, πρόκειται για έναν ηγέτη στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι καθιερώθηκε στον Ολυμπιακό. Είναι παίκτης που κινείται στις γραμμές, κάτι που χρειάζεται ο Ερυθρός Αστέρας στο Champions League».

Αυτά είπε ο Κοβάσεβιτς για τον Κορεάτη μέσο που δεν είχε μέλλον στον Ολυμπιακό μετά την ξαφνική αποχώρησή του πριν από τον αγώνα με την Γκενκ.