Ευρώπη: Τα αποτελέσματα των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων

Τι έκαναν οι αντίπαλοι στα Κύπελλα Ευρώπης του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ αλλά και του ΠΑΟΚ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στα πρωταθλήματά τους.

Ευρώπη: Τα αποτελέσματα των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων

Έπειτα από την κλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League αλλά και του Conference League, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έμαθαν τους αντιπάλους τους και μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στα Κύπελλα Ευρώπης.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων αγωνίστηκαν στις εγχώριες διοργανώσεις τους και άλλες κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη στα παιχνίδια τους, ενώ άλλες απέτυχαν να διαβούν τον δρόμο των επιτυχιών.

Ας δούμε όμως τι έκαναν το διήμερο που μας πέρασε...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Λούτον για την 4η αγωνιστική της Premier League και με το τρίποντο αυτό όχι μόνο διεύρυνε το αήττητό της στο αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά ισοβαθμεί και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τις Τότεναμ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ και είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Η Φράιμπουργκ από την πλευρά της δεν τα κατάφερε στον εκτός έδρας αγώνα της απέναντι στη Στουτγκάρδη και διασύρθηκε με το βαρύ 5-0 από την αντίπαλό της στην 3η αγωνιστική της Bundesliga. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για το σύλλογο στην κατηγορία και ισοβαθμεί με άλλες ομάδες στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Αντίθετα, η Μπάτσκα Τόπολα πανηγύρισε τη νίκη στο πρωτάθλημα της Σερβίας με 1-0 εκτός έδρας επί της Ράντικ για την έκτη αγωνιστική, που της επέτρεψε να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +1 από τον δεύτερο Ερυθρό Αστέρα.

ΑΕΚ

Η Μπράιτον έκανε την έκπληξη στην τέταρτη αγωνιστική της Premier League και επιβλήθηκε με το ευρύ 3-1 της Νιουκάστλ. Οι «γλάροι» συνεχίζουν τις υψηλές τους πτήσεις στην κατηγορία και βρίσκονται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Μαρσέιγ μπορεί να παραμένει αήττητη στο γαλλικό πρωτάθλημα, ωστόσο την αγωνιστική που μας πέρασε υπέπεσε στη δεύτερη γκέλα της. Ο σύλλογος της Μασσαλίας αναδείχτηκε ισόπαλος 41-1 με την Ναντ και ισοβαθμεί με την Παρί Σεν Ζερμέν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Μακριά από τη νίκη έμεινε και ο Άγιαξ, ο οποίος έριχνε «άσφαιρα» στον εκτός έδρας αγώνα του κόντρα στην Φορτούνα Σιτάρντ του Δημήτρη Σιόβα. Ο «Αίαντας» βρέθηκε έτσι στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Eredivisie και στο -4 από την κορυφή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το «κίτρινο υποβρύχιο» της Βιγιαρεάλ… βούλιαξε στην έδρα της Κάντιθ. Ο σύλλογος έχασε 3-1 στην τέταρτη αγωνιστική της La Liga και με την τρίτη του ήττα στην κατηγορία «γκρεμίστηκε» στη 15η θέση της βαθμολογίας.

Ούτε όμως και η Ρεν κατάφερε να πανηγυρίσει το θετικό αποτέλεσμα στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Μπρεστ στην 4η αγωνιστική και βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης.

Αντίθετα, η Μακάμπι Χάιφα επιβλήθηκε εκτός έδρας 2-1 της Χάποελ Ιερουσαλήμ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και με την παρθενική της νίκη στην κατηγορία βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΟΚ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έμεινε μακριά από τη νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική στην Bundesliga και «κόλλησε» στο 0-0 με την Κολωνία. Με τον βαθμό αυτό οι «αετοί» ισοβαθμούν με την Ντόρτμουντ στην 9η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ισοπαλία και για την Ελσίνκι στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας. Ο σύλλογος έμεινε στο 2-2 στην έδρα του με την Κουόπιο στο ντέρμπι κορυφής για την 22η αγωνιστική. Το αποτέλεσμα κράτησε την Ελσίνκι στην πρώτη θέση, με την Κουόπιο να ακολουθεί ξοπίσω της με έναν πόντο λιγότερο.

Στη Σκωτία η Αμπερντίν συνεχίζει τον αγωνιστικό της κατήφορο. Ο σύλλογος έχασε 2-0 εντός έδρας από τη Χιμπέρνιαν στην 4η αγωνιστική και με μόλις δύο πόντους στη συγκομιδή του «γκρεμίστηκε» στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.