Κλοπ: «Ο Σαλάχ έδειξε την αφοσίωσή του απέναντι στη Βίλα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ πιστεύει ότι η απόδοση του Μοχάμεντ Σαλάχ στη νίκη της Λίβερπουλ με 3-0 επί της Άστον Βίλα υπογράμμισε τη συνεχιζόμενη δέσμευσή του στον σύλλογο.

Κλοπ: «Ο Σαλάχ έδειξε την αφοσίωσή του απέναντι στη Βίλα»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποτελεί αντικείμενο επίμονου ενδιαφέροντος από την Αλ Ιτιχάντ, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να έχει δει μια προσφορά ύψους 150 εκατομμυρίων λιρών να απορρίπτεται από τη Λίβερπουλ πριν από την εκπνοή της προθεσμίας της ευρωπαϊκής μεταγραφικής περιόδου την Παρασκευή.

Ωστόσο, η Λίβερπουλ είναι ανένδοτη στο ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά πριν από τη λήξη της προθεσμίας της Πέμπτης στη Σαουδική Αραβία και ο 31χρονος Αιγύπτιος διεθνής έδειξε απέναντι στη Βίλα γιατί είναι τόσο αποφασισμένη να τον κρατήσει.

Ταλαιπώρησε τους φιλοξενούμενους σε όλη τη διάρκεια και πέτυχε το τρίτο γκολ μετά από κόρνερ του Άντι Ρόμπερτσον που είχε περάσει με φαλτσαριστή κεφαλιά από τον Ντάργουιν Νούνιες.

«Δεν αισθάνθηκα να μου αποσπάται η προσοχή. Απάντησα σε ερωτήσεις σχετικά με αυτό όχι από ανθρώπους μέσα στον σύλλογο, μόνο έξω», δήλωσε ο Κλοπ.

«Κανείς δεν ήρθε σε μένα και δεν μου είπε ότι κάτι μπορεί να συμβεί την Παρασκευή. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα μου είχε τηλεφωνήσει κάποιος, αλλά δεν συνέβη. Ο Μο δεν φάνηκε ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι σκέφτηκε κάτι άλλο εκτός από την Άστον Βίλα.

Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης, χωρίς αμφιβολία, και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην ομάδα μου».

Ερωτηθείς αν ο Σαλάχ του είπε ότι θα μείνει, ο Κλοπ πρόσθεσε: «Δεν μου το είπε, αλλά δεν χρειαζόταν.

Μιλάει με το πώς αποδίδει στην προπόνηση, με τη συμπεριφορά του. Είχαμε συναντήσεις αυτή την εβδομάδα με την επιτροπή παικτών για το τι θα κάνουμε στο μέλλον.

Όταν ο Μο μιλούσε δεν ήταν "παρεμπιπτόντως, είναι μόνο μέχρι την επόμενη εβδομάδα...". Είναι εντελώς εδώ. Ο Μο δεν χρειάζεται να έρθει στο γραφείο μου. Για μένα δεν ήταν θέμα ούτε για ένα δευτερόλεπτο».

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ο πρώτος παίκτης που σκοράρει ή δίνει ασίστ σε 10 διαδοχικές συμμετοχές στην Premier League μετά τον... Μοχάμεντ Σαλάχ μεταξύ Αυγούστου-Δεκεμβρίου 2021 (15 συνεχόμενα παιχνίδια).