Επίσημο: Στη Χέρτα ο Μπουχαλάκης

Ποδοσφαιριστής της Χέρτα είναι και επίσημα από το πρωί της Πέμπτης (31/8) ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Επίσημο: Στη Χέρτα ο Μπουχαλάκης

Ο διεθνής, πρώην μέσος του Ολυμπιακού, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία τους με τους ερυθρόλευκους μετά από 9 χρόνια συνεργασίας, θα αγωνιστεί στην β' κατηγορία της Γερμανίας, με τη φανέλα της Χέρτα, η οποία έχει στόχο την επάνοδο στην Bundesliga.

O Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια, θα φοράει και στην γερμανική ομάδα τη φανέλα με το αγαπημένο του Νο5.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Μετά τη μεταγραφή του Μπιλάλ Χουσεΐν, η Χέρτα υπέγραψε τον επόμενο χαφ: Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έρχεται από τον Ολυμπιακό Πειραιώς με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2025.

«Όχι μόνο έχει παίξει πάνω από 300 αγώνες σε Ελλάδα, Αγγλία και Τουρκία, αλλά έχει αποκτήσει και εμπειρία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με την Εθνική Ελλάδας, την οποία μπορεί να μεταφέρει στους νεαρούς μας παίκτες εντός και εκτός γηπέδου. Ο Αντρέας πληροί ακριβώς το προφίλ ποδοσφαιριστή που ψάχναμε», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής Μπέντζαμιν Βέμπερ για τη νέα υπογραφή.

Ο 30χρονος από την πλευρά του τόνισε: «Για μένα η μετακόμιση στη Γερμανία ήταν ένα μεγάλο όνειρο, που έγινε πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να δείξω τι μπορώ να κάνω στη Χέρτα».