Δουβίκας: «Να συνεχίσω να μαθαίνω και στη La Liga - Θέλω να δείξω το επίπεδο μου» (vid)

Δηλώσεις μετά την μεταγραφή του στη Θέλτα παραχώρησε ο Τάσος Δουβίκας.

Δουβίκας: «Να συνεχίσω να μαθαίνω και στη La Liga - Θέλω να δείξω το επίπεδο μου» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Θέλτα παραχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου κατά την παρουσίασή του ο Τάσος Δουβίκας.

Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε ότι σκοπός είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται, ενώ δήλωσε ότι θέλει να δείξει το επίπεδό του σε ένα πρωτάθλημα όπως η La Liga. Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του, Ιάγκο Άσπας, λέγοντας ότι περιμένει να μάθει πολλά από αυτόν.

«Πριν από λίγες εβδομάδες έλαβα πληροφορίες για το ενδιαφέρον της Θέλτα, από τους εκπροσώπους μου και με χαροποίησε πολύ. Η πρώτη μέρα ήταν απίστευτη, καθώς συνάντηση όλους τους συμπαίκτες μου. Πάνω από όλα, μου αρέσει να βάζω γκολ και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει, αλλά δεν έχω εμμονή με τον αριθμό των γκολ που μπορώ να πετύχω», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαι πολύ φιλόδοξος παίκτης και μου αρέσει να αντιμετωπίζω νέες προκλήσεις. Θέλω να συνεχίσω να μαθαίνω και να δείξω το επίπεδό μου στη LaLiga. Παρακολουθώ το ισπανικό πρωτάθλημα από πολύ μικρός, έχω δει πολλά παιχνίδια της Θέλτα και φυσικά τα τρία πρώτα αυτής της σεζόν. Απέναντι στη Ρεάλ, μου άρεσε πολύ η ένταση και ο τρόπος της ομάδας επιθετικά, αντιστάθηκαν και έκαναν ένα υπέροχο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, παρά την ήττα», πρόσθεσε και αποθέωσε στο τέλος τον Ιάγκο Άσπας.

«Ξέρω τον Άσπας, είναι ένας σπουδαίος επιθετικός που τον παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό και και ελπίζω να μάθω πολλά από αυτόν».

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Κάρλος Μουρίνιο, καλωσόρισε τον Έλληνα επιθετικό λέγοντας: «Το Βίγκο είναι μια πόλη που θα σε υποδεχτεί με μεγάλη στοργή και ενθουσιασμό και περιμένει πολλά γκολ από εσένα».