Τσέλσι: Νέα πλήγματα με Τζέιμς και Τσάλομπα

Οι αμυντικοί της Τσέλσι Ρις Τζέιμς και Τρέβορ Τσάλομπα υπέστησαν τραυματισμούς στους προσαγωγούς.

Τσέλσι: Νέα πλήγματα με Τζέιμς και Τσάλομπα

Η Τσέλσι δέχτηκε διπλό πλήγμα τραυματισμού, καθώς ο αρχηγός της, Ρις Τζέιμς και o Τρέβορ Τσάλομπα υπέστησαν προβλήματα στους προσαγωγούς στην προπόνηση αυτή την εβδομάδα.

Ο Τζέιμς δεν αναμένεται να επιστρέψει γρήγορα από τον τραυματισμό του, αφού έχασε και τα τελευταία επτά παιχνίδια της περασμένης σεζόν με πρόβλημα στον προσαγωγό.

Ο Τσάλομπα είχε προηγουμένως ένα μικρό πρόβλημα στον προσαγωγό και το πρόβλημα την Δευτέρα επιδεινώθηκε, πράγμα που σημαίνει ότι αντιμετωπίζει περίπου ένα μήνα εκτός.

Η Τσέλσι είναι ανοιχτή σε προτάσεις για τον Τσάλομπα και υπάρχει μεταγραφικό ενδιαφέρον για τον 24χρονο, ο οποίος θέλει να παλέψει για την θέση του στην Τσέλσι. Μένει να δούμε αν αυτός ο τραυματισμός θα επηρεάσει μια πιθανή μετακίνηση.

Ο Τζέιμς επέστρεψε στη δράση κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και ήταν σε θέση να ξεκινήσει στην πρεμιέρα της Κυριακής κόντρα στη Λίβερπουλ. Έμεινε 74 λεπτά στην ισοπαλία 1-1 και ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μετά το ματς κατεύνασε τις ανησυχίες για τον Άγγλο διεθνή.

«Ήταν κουρασμένος», δήλωσε ο Ποτσετίνο. «Πρέπει να δείτε από πού ήρθε. Το πρώτο πράγμα που κάναμε όταν φτάσαμε ήταν να αξιολογήσουμε και να αναλύσουμε όλους τους παίκτες από το παρελθόν. Ήταν τραυματίας για τρεις ή τέσσερις μήνες.

Αυτή η προετοιμασία ήταν δύσκολη γι' αυτόν, δεν θέλαμε να πάρουμε κανένα ρίσκο και γι' αυτό στα 80 λεπτά θέλαμε να αποφύγουμε το ρίσκο».