Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αντιδράσεις για την ενδεχόμενη επιστροφή Γκρίνγουντ, απάντησε ο σύλλογος

Θέμα έχει δημιουργηθεί μετά από δημοσίευμα του "Athletic", το οποίο παρουσιάζει την επιστροφή του Μέισον Γκρίνγουντ ως ειλημμένη απόφαση. Απάντησε ο σύλλογος, διαψεύδοντας την είδηση.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αντιδράσεις για την ενδεχόμενη επιστροφή Γκρίνγουντ, απάντησε ο σύλλογος

Ένα αποκλειστικό δημοσίευμα του Athletic έβαλε «φωτιά» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας λόγο για ειλημμένη απόφαση από τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Ρίτσαρντ Άρνολντ, όσον αφορά στην επιστροφή του Μέισον Γκρίνγουντ.

Συγκεκριμένα, ο Άρνολντ φέρεται να ενημέρωσε διοικητικά μέλη πως ο 21χρονος θα γίνει ξανά παίκτης των «Κόκκινων Διαβόλων», μετά την απόσυρση όλων των εις βάρος του κατηγοριών για βιασμό και κακοποίηση στη σύντροφό του.

Το δημοσίευμα προκάλεσε αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό του συλλόγου και στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών.

Η Μάντσεστερ έσπευσε να απαντήσει στο δημοσίευμα, ξεκαθαρίζοντας ότι «σε αντίθεση με τις εικασίες των μέσων ενημέρωσης, αυτή η απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη και επί του παρόντος αποτελεί αντικείμενο εντατικής εσωτερικής συζήτησης. Μόλις ληφθεί, η απόφαση θα κοινοποιηθεί και θα εξηγηθεί στους εσωτερικούς και εξωτερικούς φορείς του συλλόγου».

Πάντως, η Γιουνάιτεντ δεν προχώρησε σε πλήρη διάψευση του δημοσιεύματος, αφού κλείνοντας έγραψε για τον Γκρίνγουντ ότι «έχουμε επίσης ευθύνες προς τον Μέισον ως υπάλληλο, ως νεαρό που βρίσκεται στον σύλλογο από την ηλικία των 7 και ως νέο πατέρα με τη σύντροφό του».