Μίλαν: Μπορούσε να έχει πάρει τον Καϊσέδο με 2 εκατομμύρια

Ο Μοΐζες Καϊσέδο βρέθηκε στο επίκεντρο της μεταγραφικής διελκυστίνδας αυτό το καλοκαίρι μεταξύ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ, αλλά η Μίλαν είχε την ευκαιρία να τον αποκτήσει με 2 εκατομμύρια και την πέταξε. 

Μίλαν: Μπορούσε να έχει πάρει τον Καϊσέδο με 2 εκατομμύρια

Ο Μοΐζες Καϊσέδο έγινε παίκτης Τσέλσι έναντι 133 εκατομμυρίων ευρώ αποτελώντας «στρατοσφαιρικό πραξικόπημα» για τους «μπλε», οι οποίοι κέρδισαν την Λίβερπουλ για την υπογραφή του μετά από ένα μεταγραφικό έπος με πολλές ανατροπές.

Φεύγει από την Μπράιτον η οποία έχει αρχίσει να καθιερώνεται ως εργοστάσιο ταλέντων, αλλά πριν καταλήξει σε αυτήν θα μπορούσε να είχε κάνει την μετακόμιση στην Ιταλία για να πάει στη Μίλαν.

Σύμφωνα με το Calciomercato.com, πίσω στο 2020 ο τομέας σκάουτινγκ της Μίλαν είχε ξεχωρίσει τον διεθνή από το Εκουαδόρ ως ένα ταλέντο για το μέλλον, αλλά η διοίκηση με επικεφαλής τον Πάολο Μαλντίνι δεν ήθελε να ξοδέψει 2 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη που δεν ήταν έτοιμος.

Τρία χρόνια αργότερα, ο Καϊσέδο είναι η πιο ακριβή μεταγραφή μέσου στην ιστορία του ποδοσφαίρου και ίσως υπάρχει ένα αίσθημα λύπης στο Μιλάνο για το γεγονός πως οι «ροσονέρι» δεν έκαναν την κίνησή τους.