Άρσεναλ: Σοβαρό πλήγμα με Τίμπερ

Ο αμυντικός της Άρσεναλ Τζούριεν Τίμπερ υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Άρσεναλ: Σοβαρό πλήγμα με Τίμπερ

Ο αμυντικός της Άρσεναλ Τζούριεν Τίμπερ υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο 22χρονος αμυντικός υπέστη τον τραυματισμό 50 λεπτά μετά το ντεμπούτο του στην Premier League, στη νίκη της Άρσεναλ με 2-1 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Emirates το Σάββατο.

Ο Ολλανδός διεθνής, ο οποίος ήρθε στο σύλλογο από τον Άγιαξ με μεταγραφή 34 εκατομμυρίων λιρών το καλοκαίρι, αντικαταστάθηκε και βοηθήθηκε εκτός γηπέδου από τους γιατρούς του συλλόγου.

Οι εξετάσεις για τη διάγνωση της πλήρους έκτασης του τραυματισμού και του επακόλουθου χρονοδιαγράμματος αποκατάστασης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η είδηση θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, αφού είχε κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη ζωή του στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο Αρτέτα ρωτήθηκε για την έκταση του τραυματισμού του Τίμπερ μετά τη νίκη, λέγοντας: "Οι γιατροί τον κοίταξαν και ήταν χαρούμενοι που θα συνεχίσει, το ίδιο και ο ίδιος. Αμέσως στην πρώτη ενέργεια του δεύτερου ημιχρόνου έκανε μια κίνηση και ήταν λίγο αστείο.

Τον βγάλαμε αμέσως μετά και τώρα πρέπει να τον αξιολογήσουμε και να δούμε τι έχει".

Ο Τίμπερ έχει εντυπωσιάσει στο σύντομο διάστημα που βρίσκεται στον σύλλογο, παίζοντας σε διάφορες θέσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Έπαιξε ως δεξί μπακ στην περιοδεία στις ΗΠΑ, καθώς και ως αναπληρωτής του τραυματία Ολεκσάντρ Ζιντσένκο ως αριστερό μπακ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στο FA Community Shield και απέναντι στη Φόρεστ στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν.

Η Άρσεναλ αγωνίζεται την επόμενη Δευτέρα στο Selhurst Park απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.