Νότιγχαμ Φόρεστ: Θέλει κι άλλες μεταγραφές ο Κούπερ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ χρειάζεται περισσότερες μεταγραφές παρά την θετική εμφάνιση κόντρα στην Άρσεναλ σύμφωνα με τον Στιβ Κούπερ.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Θέλει κι άλλες μεταγραφές ο Κούπερ

Ο Στιβ Κούπερ λέει ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ χρειάζεται περισσότερες νέες μεταγραφές αν θέλει να συνεχίσει να «αναπτύσσεται και να βελτιώνεται» στην Premier League.

Η Φόρεστ ξεκίνησε τη δεύτερη σεζόν της στην κορυφαία κατηγορία με μια ήττα 2-1 από την Άρσεναλ, η οποία έδωσε κάποιο λόγο για αισιοδοξία, σε σύγκριση με την ήττα 5-0 που υπέστη στο Emirates την τελευταία φορά που την επισκέφθηκε.

Ο νεοαποκτηθείς Άντονι Ελάνγκα έδωσε μια εκρηκτική ασίστ για τον Ταϊβό Αβονίγι, προσφέροντας μια πρώτη ιδέα για το τι φέρνει μετά την άφιξή του ύψους 15 εκατομμυρίων λιρών από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι υπόλοιπες νέες αφίξεις - ο τερματοφύλακας Ματ Τέρνερ και ο ακραίος οπισθοφύλακας Όλα Άινα - εντυπωσίασαν επίσης, αλλά ο προπονητής Κούπερ ελπίζει να γίνουν κι άλλες δουλειές, επειγόντως.

«Αν μπορούμε να φέρουμε κάποιους παίκτες, θέλουμε απεγνωσμένα να βελτιώσουμε την ομάδα», δήλωσε ο Κούπερ. «Ο Ματ και ο Άντονι είναι μέσα, αλλά αυτό είναι πραγματικά μόνο η αντικατάσταση του Ρενάν Λόντι και των τερματοφυλάκων από την περασμένη σεζόν.

Γνωρίζουμε ότι, αν θέλουμε να αναπτυχθούμε και να βελτιωθούμε σε αυτό το πρωτάθλημα, πρέπει να φέρουμε κάποιους παίκτες. Ελπίζω πραγματικά ότι ο σύλλογος μπορεί να το κάνει αυτό τώρα, γιατί δεν υπάρχει δυσκολότερο από αυτό το πρωτάθλημα.

Καταφέραμε να επιβιώσουμε την περασμένη σεζόν κάνοντας τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά πρέπει να το εξελίξουμε αυτό. Για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να προσθέσουμε στην αρχική ενδεκάδα και στην ομάδα.

Ευχόμαστε να δουλέψει αυτό, να συμβεί, γιατί το χρειαζόμαστε».

Η Φόρεστ εργάζεται για να φέρει τον Ντιν Χέντερσον πίσω στον σύλλογο ως δανεικό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε μια συμφωνία που πιθανότατα θα περιλαμβάνει υποχρέωση ή οψιόν αγοράς. Επίσης, έχει μακροχρόνιο ενδιαφέρον για τον μέσο της Αϊντχόφεν, Ιμπραχίμ Σανγκαρέ.

«Ήταν τόσο δύσκολο πέρυσι και μάθαμε πολύ γρήγορα ότι πρέπει να είσαι σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις», πρόσθεσε ο Κούπερ. «Πρέπει να έχουμε τη φιλοδοξία να βελτιώσουμε την ομάδα. Η νοοτροπία μου είναι πάντα να βελτιώνομαι. Δεν υπήρξε πανηγυρισμός στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Το μεγαλύτερο συναίσθημά μου ήταν 'έχουμε δουλειά να κάνουμε'.

Υπάρχουν τομείς του παιχνιδιού μας που θα θέλαμε να βελτιώσουμε και, για να το πετύχουμε αυτό, θέλεις συγκεκριμένα προφίλ (παικτών). Θα σηκώσω τα μανίκια και θα συνεχίσω, γιατί αυτό έκανα πάντα. Το μάντρα μου είναι πάντα να παίρνεις το καλύτερο από τους παίκτες με τους οποίους δουλεύεις για να περιμένεις από αυτούς να πάρουν το καλύτερο από τον εαυτό τους.

Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι αυτός ο σύλλογος (για μένα), αλλά πρέπει να διατηρήσουμε τη θετικότητα των δύο τελευταίων ετών».